Dünya Güreş Şampiyonu Bayrak, Baba Ocağı Bafra'da Kurban Kesilerek Karşılandı

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 74 kiloda dünya şampiyonu olan Furkan Bayrak baba ocağı Samsun’un Bafra ilçesi İshaklı Mahallesindeki evine babası Abidin Bayrak’ın dünya şampiyonu olursa...

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 74 kiloda dünya şampiyonu olan Furkan Bayrak baba ocağı Samsun’un Bafra ilçesi İshaklı Mahallesindeki evine babası Abidin Bayrak’ın dünya şampiyonu olursa kurban keseceğim sözünü yerine getirmesi ile girdi.

    Kurbanı, baba Bayrak aile dostlarının tekbirleri ile keserek akan kanı dünya şampiyonu oğlu Furkan Bayrak’ın alnına sürdü. Başarı hakkında bir açıklama yapan baba Abidin Bayrak, "Oğlumun dünya şampiyonu olması halinde hem başarısı hem de nazarlardan sakınması için kurban adamıştım. Ve Allahım nasip etti. Geçtiğimiz ay Polonya’da Avrupa üçüncüsü olan oğlum Furkan geçtiğimiz gün ise Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 74 kiloda dünya şampiyonu oldu. Bu bir baba için çok büyük bir gururdur. Çok duyguluyum. Allahım utandırmasın.’’dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri