Dün 23.50 sularında birçok Konyalı'nın kalbi durdu!

Önceki gün Konya'da saat 23.50 sularında birçok Konyalı'nın kalbi heyecandan durdu. Milli maçta Avusturya'nın son dakika pozisyonu yürekleri ağza getirdi. Uzatma dakikalarının sonunda Mert Günok'un kritik kurtarışı Konyalılara rahat bir nefes aldırdı

Türkiye, önceki gün Euro 2024'te Avusturya ile karşılaştı. Maç, 22.00'de başladı. Erken bulunan golle Milli Takım 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Avusturya'nın baskılı oyunu ve bulduğu pozisyonlar, yürekleri ağza getirdi.

Daha sonra Türkiye, Avusturya karşısında 2-0 öne geçti. Baskılara dayanamayan Türkiye golü yedi ve skor 2-1 oldu. Maçın son dakikalarına doğru Avusturya baskısını artırdı. Maçın sonuna hakem tarafından en az 4 dakika eklendi.

Avusturya, 90+4'te çok net bir pozisyon yakaladı. Deneyimli file bekçimiz, son saniyedeki inanılmaz kurtarışıyla maçı Türkiye'ye getirdi. Uzatma dakikalarının son saniyelerinde Prass'ın sol kanattan ortasında Baumgartner'in ceza sahasında yaptığı kafa vuruşunda Mert Günok ıslak zeminde yerde seken topu harika bir reaksiyonla tokatlayıp golü önledi.

O anlarda birçok Konyalı'nın heyecandan adeta kalbi durdu. Günok'un kurtarışıyla birlikte Konyalılar rahat bir nefes aldı. A Milli Takımımız, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek EURO 2024'te çeyrek finale yükseldi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri