Dümene kaptan geçti

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde hoca arayışları devam ediyor.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde hoca arayışları devam ediyor. Sarı mavililer kaptan Murat yolcu İle çıktığı maçtan 89-87 mağlup ayrılsa da, oyuncular ve mücadele üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle devrenin kaptan ile kapatılacağı öğrenildi.

Beko Basketbol Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde hoca arayışları devam ediyor.

GÖRÜŞEMELER TATMİN ETMEDİ

Gündeme gelen birçok isim ile görüşen Sarı-mavili yöneticiler görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkartamadı. Belirlenen konular üzerinde mutabakat sağlanamaması nedeniyle şu an için hoca görüşmeleri askıya alındı. Sarı mavililerde göreve Murat Yolcu'nun devam etmesine artık kesin gözüyle bakılmakta.

KAPTAN, HOCA OLUYOR

Ankara Ted Kolejliler maçından her ne kadar mağlubiyet ile ayrılmış olsa da periyotlarda takımın gösterdiği performansın olumlu not alması sonrası ibre kaptan Murat Yolcu'ya döndü. Uzun yıllar sarı mavili formayı giyen ve kulübün efsanelerinden biri haline gelen Murat Yolcu en azından devre sonuna kadar takımın başında yer alması planlanmakta.

FARKLI BİR SEZON OLACAK

Devre arasına kadar Murat Yolcu'nun devam etmesi ardından ise devre arasında yönetim ikinci bir toplantı yapacak. Yolcu'nun gösterdiği performans ve takım üzerindeki etkisine göre sezonun Murat  Yolcu ile de kapatılması gündeme gelebilir. Sarı mavililerin böyle bir durumda yeni bir başarı öyküsüne imza atması da mümkün.  

BÜTÇE CİDDİ BİR KALEM

Bu arada yeni hocanın belirlenmesi noktasındaki çalışmalarda en büyük sıkıntı bütçe noktasında çekildi. Mütevazi bir bütçe ile yola çıkan Selçuk Kartalları'nda görüşme gerçekleştirilen isimlerin transfer istekleri görüşmelerin tıkanmasına neden olmuştu. Sarı mavililer halen ligin en az bütçe ile kurulan takımı olma özelliğini devam ettiriyor.

“ADI BİLE SÖYLENMEDİ”

Öte yandan hoca arayışı ile birlikte ismi tekrar gündeme gelen Halil Üner noktasında ise Başkan Yardımcısı Kerem Öten, “Adı bile söylenmedi” dedi. Öten, “Halil hoca kulübümüze hizmet etmiş bir isim. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz. Ancak şu ortamda adının bile geçmediğini ifade edebilirim. Alternatiflerimiz arasında yer almamakta.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri