Düğününü Selanik’te Yapan Çiftten Görüntüler

İstanbul’da yaşayan Atatürk hayranı nişanlı bir çift, düğünlerini Yunanistan'a giderek Atatürk'ün Selanik’te bir dönem yaşadığı evinde yaptı. Nişanlı çift ayrıca düğün davetiyelerine Atatürk’ün Selanik’te yaşadığı evini...

İstanbul’da yaşayan Atatürk hayranı nişanlı bir çift, düğünlerini Yunanistan'a giderek Atatürk'ün Selanik’te bir dönem yaşadığı evinde yaptı. Nişanlı çift ayrıca düğün davetiyelerine Atatürk’ün Selanik’te yaşadığı evini 3 boyutlu olarak da bastı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 76. yılında anılıyor. Bir Atatürk hayranı olan İstanbullu Yunus Çepken (32) ve nişanlısı ise Atatürk’ü farklı bir şekilde andı. Çepken, düğün davetiyesinin üzerine Atatürk’ün Selanik'te doğduğu evini 3 boyutlu olarak bastı. Atatürk hayranı çift nikahlarını şimdi başkonsolosluk olan ve Atatürk'ün Selanik’te bir dönem kaldığı evde yaptı.

Nikahta konuşan Türkiye’nin Selanik Başkonsolusu Tuğrul Biltekin, bundan sonra böyle nikahların gelenek haline geleceğini belirterek Atatürk’ün doğduğu topraklara, Atatürk evine, Vardar Ovası'na hoş geldiniz dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri