Düğününe Gelemeyen Dedesini Gelinliğiyle Hastanede Ziyaret Etti

Bursalı gelin Elif Mutaf ile damat Muharrem Mutaf, Elif Mutaf’ın kanser hastası dedesini hastane odasında ziyaret ederek mutluluklarına ortak etti. Almanca öğretmeni olan Elif Mutaf, resim öğretmeni damat Muharrem Mutaf ile 2008 yılında tanışıp...

Bursalı gelin Elif Mutaf ile damat Muharrem Mutaf, Elif Mutaf’ın kanser hastası dedesini hastane odasında ziyaret ederek mutluluklarına ortak etti.

Almanca öğretmeni olan Elif Mutaf, resim öğretmeni damat Muharrem Mutaf ile 2008 yılında tanışıp evlenmeye karar verdi. Ankara’da yaşayan çift bu günlerde düğün kararı aldı. Ancak gelin Elif Mutaf’ın 77 yaşındaki kanser hastası dedesi Mehmet Şekip Esen ise rahatsızlığından dolayı çok sevdiği torununa bu mutlu gününe eşlik edemedi. Gelin Elif Mutaf, eşini yanına alarak Bursa Acıbadem Hastanesinde tedavi gören dedesini hastane odasında bu mutluluklarına ortak etti. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan gelin hanım, çok sevdiği dedesini düğün ortamında görmeyi çok istediğini belirtti.

Aslen Gemlikli olan eski gazeteci Mehmet Şekip Esen ise torununun yaptığı sürpriz karşısında duygulu anlar yaşadı. Torununa çok düşkün olan ve çocukluk fotoğrafını sürekli yanında bulunduran dede Esen, yapılan ziyaretten çok mutlu olduğunu anlattı.

Hastane odasında gelin ve damat, dedeleri ile yaşadıkları mutluluğu çektirdikleri hatıra fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Buruk bir mutluluk yaşadıklarını anlatan gelin ile damat, kanser hastası dedelerine Allah'tan şifa diledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri