Düğün Konvoyunda Kaza: 2 Kişi Öldü

Çorum'da akrabalarının düğünü için gelin almaya giden konvoydaki bir araç dereye uçtu, kazada 2 kişi öldü. Kaza, Çorum-İskilip yolu Danadere mevkii 15'inci kilometrede meydana geldi. Seydim beldesinden Çorum merkeze kız almak için yola çıkan...

Çorum'da akrabalarının düğünü için gelin almaya giden konvoydaki bir araç dereye uçtu, kazada 2 kişi öldü.

Kaza, Çorum-İskilip yolu Danadere mevkii 15'inci kilometrede meydana geldi. Seydim beldesinden Çorum merkeze kız almak için yola çıkan konvoyda bulunan Tuncay Koldaş (23) yönetimindeki 06 BZ 643 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı. Yaklaşık 20 metre yükseklikteki dereye uçan araç hurdaya dönerken, olayda sürücü Koldaş ile birlikte yakın akrabası Hüseyin Çelik (33) de ağır yaralandı. Konvoydaki diğer sürücüler tarafından durum hemen 112 Acil sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çelik ve Koldaş'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Mehmet Yıldırım ve Kevser Güler'in düğünü için Seydim beldesinden yola çıktıkları ve Çorum Merkez Buharaevler Mahallesi'nden kız almaya gittikleri öğrenilen konvoya katılan Çelik ve Koldaş'ın, damadın halası ve dayısının oğlu oldukları öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri