Düğün Hazırlığı Yapan Genç Parkta Ölü Bulundu

Kağıthane’de, bir parkta arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen 23 yaşındaki genç yaşamını kaybetti. Bir ay sonra düğünü olacağı öğrenilen gencin nişanlısı olay yerinde sinir krizi geçirdi.Olay, Cendere...

Kağıthane’de, bir parkta arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen 23 yaşındaki genç yaşamını kaybetti. Bir ay sonra düğünü olacağı öğrenilen gencin nişanlısı olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Olay, Cendere Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. Nail Dalkoparan isimli 23 yaşındaki genç sabah saatlerinde parkta ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde Dalkoparan’ın dün akşam saatlerinde ölmüş olabileceğini söyledi. Polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin parkta yaptığı araştırmada, gencin ölü bulunduğu bankın etrafında çok sayıda bali kutusu, bali torbası ve uyuşturucu madde bulundu. Savcının incelemesinden sonra ceset detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacak.

Öte yandan, Dalkoparan’ın öldüğünü haber alan yakınları parka geldi. Bir ay sonra evleneceklerini ve Pazar günü buluşacaklarını belirterek ağlayan nişanlısı sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri