Dudu Nine, ozon terapiyle ağrılarından kurtuldu

Uzun zamandır dizlerindeki ağrılardan şikayetçi olan 66 yaşındaki Dudu Soğukpınar, Özel Selçuklu Hastanesinde uygulanan Ozon Terapi tedavisiyle sıhhat buldu
Dizlerindeki ağrı nedeniyle günlük ihtiyaçlarını gidermekte zorlanan 66 yaşındaki Dudu Soğukpınar, sıhhat bulmak için Özel Selçuklu Hastanesi Fizik Tedavi Polikliniği’ne başvurdu. Uzm. Dr. Nadir Hansu tarafından muayene edilen Dudu Soğukpınar’a menisküs zedelenmesi ve dizlerde kireçlenme teşhisi konuldu. Daha önce gittiği hastanelerde cerrahi ameliyat teklif edilen Soğukpınar’a Dr. Hansu tarafından, ozon terapi tedavisi önerildi. Tedaviyi kabul eden Soğukpınar, her dizine üçer seans olmak üzere toplam 6 seanslık bir ozon terapi tedavisi aldı. Ozon Terapist Dr. Nadir Hansu tarafından uygulanan 6 seanslık ozon terapi işlemi sonrasında dizlerindeki ağrılardan tamamen kurtulan Soğukpınar, hastanemizden sıhhatli bir şekilde ayrıldı. Soğukpınar, tedaviden çok memnun olduğunu, yıllardır çektiği diz ağrısı sorununun bu kadar kısa zamanda geçmesinin kendisini şaşırttığını dile getirdi. Ameliyatsız şekilde ağrılarından kurtulmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 
Tedavi bitiminde hastasıyla birlikte fotoğraf çektiren Dr. Nadir Hansu ise ozon terapi tedavisinin bu tür ağrılı vakalarda da lokal olarak kullanılabilen bir tedavi türü olduğunu belirtti. Dr. Hansu, Dudu Nine’nin tedavisinde gerçekleştirdikleri işlemle alakalı verdiği bilgide, “Ozon terapi tedavisi tüm vücuda olduğu gibi lokal ağrılara karşı da lokal bölgelere enjeksiyon ile uygulanabilen bir tedavi türüdür. Bu tedavi türünde vücuda verilen ozon ve oksijen gazları hücrelerin yenilemesine ve tamirine önemli bir katkı sağlar” diye konuştu. Dr. Hansu Ozon Terapi tedavisinin etkilerinden bahsederek, “Bu gazlar öncelikle diz bölgesinde bir yastık-tampon görevi görerek menisküs zedelenmesi ve kireçlenme nedeniyle  oluşan yapışıklıkları gidermektedir. Bunun yanı sıra vücudumuzdaki hürceler yaşamlarını sürdürmek için bol oksijene ihtiyaç duyar. Uygulanan oksijen ve ozon enjeksiyonu ile diz bölgesindeki hücrelerin kendini yenilemesine de yardımcı olunmaktadır. Uygulanan tedavi sonrasında yaşanan iyileşme hastaya göre değişmekle beraber uzun süre etkisini korumaktadır” diye konuştu.
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri