Dto Başkanı Özer: Vali Demir Zor Günlerde Başarılı Görevler Yaptı

Merkeze tayinini istemesi üzerine son kararnameyle atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, veda ziyaretleri kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer’le görüştü....

Merkeze tayinini istemesi üzerine son kararnameyle atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, veda ziyaretleri kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer’le görüştü. Ziyarette Özer, Denizli’de sivil toplum kuruluşlarının başarılarında, Demir’in öncülük etmesinin büyük katkıları olduğunu söyledi.

Vali Demir’in, görevi esnasında işyerlerine ziyaretlerinin bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Özer, “Ülkemizde yaşanan sürece baktığımızda zor günlerin yaşandığı günlerde, zaman zaman sokak olaylarının yaşandığı dönemde Denizli en başarılı illerden bir tanesi olmuştur. Bu da hem sayın valimizin hem de sivil toplum kuruluşlarının tamamına karşı eşit mesafede duruşuyla birlikte gerçekten Denizli’de bir tek kan dökülmeden güzel bir örnek göstermiştir. DTO olarak işverenler adına teşekkür ediyorum. Denizli’nin 3 milyar dolarlık ihracatından söz ediyorsak, üç yıllık dönemde çok güzel tohumlar atılmıştır. Turizm, tekstil, termal turizm, mermer ve dericilikte organize bölgelerden söz ederken yıllarca çözemediğimiz bürokratik engelleri sayın valimiz sayesinde aştık. Biz kendisinden fazlasıyla razıyız, Allah da kendisinden razı olsun.” dedi.

Vali Demir de, “16 bin üyesi olan bir başkanın görüşü bizim için çok önemlidir. Üreten kentlere ihtiyaç var. Denizli’den gönül hoşnutluğuyla ayrılıyorum. Ülkenin süreçlerinde, doğal olarak Denizli’de de kritik süreçler yaşadık. Denizli’nin birliği ve dayanışmasıyla çok rahat atlattık. Türkiye’ye örnek olundu. Kamunun kendi günceliyle vatandaşın günceli her zaman örtüşmüyor. Bunu öğrenmenin yolu yoldan geçmektir. Gazi Bulvarı’nda, Kaleiçi’nde yürümekle oluyor. Bürokraside bize gelen her şey çok iyi gibi görünüyor ancak alana çıktığınızda algının çok iyi olduğunu görebiliyorsunuz. Denizli insanı çok açık, kendilerini çok rahat ifade ediyorlar.” diye konuştu.

Ziyaret ardından Başkan Özer, Vali Demir’e şifa dua ve ayetlerinin bulunduğu bir vazo hediye etti. Demir, DTO personeliyle de tek tek vedalaşarak oda önünde toplu fotoğraf çektirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri