DSİ Türkiye finallerinde

Geçtiğimiz sezonda ilk defa mücadele ettiği Voleybol 3.Liginde kümede kalmayı başaran Konya DSİ Spor Kulübü alt yapıda Türkiye finallerine katılacak.

16 takımın mücadele edeceği finallere kalan yeşil-beyazlı ekip çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Müsabakalar 15-20 haziran tarihleri arasında Karaman’da yapılacak. DSİ ekibi bu maçların hazırlıklarını antrenörler Rasim Acar ve Bekir Turhan’ın nezaretinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapıyor. Geçtiğimiz sezonda mücadele ettiği 3. ligde kendi imkanları ve tamamı Konyalı olan genç sporcularla ligde kalmayı başaran yeşil-beyazlı ekip alt yapısı ile daha da başarılı olmak istiyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Konya DSİ Spor Kulübü antrenörü Rasim Acar hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve finallerden başarılı bir sonuçla döneceklerini ifade etti.
Acar, “ Ligde tamamen kendi imkanlarımızla ve Konyalı genç sporcularla mücadele ederek kümede kalmayı başardık. Yaş gruplarımızla Türkiye finallerine kalmayı başardık ve Türkiye de ilk 16 takım arasına girdik. Amacımız Karaman’da yapılacak finallerde daha üst sıralara çıkmak. Konya’daki voleybol potansiyelini bu şampiyonda kanıtlamak istiyoruz” diye konuştu.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri