DSİ Karaman’a gidiyor

Karaman’da yapılacak Yaş Grupları Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Konya DSİ spor yarın bu ile gidecek. Çarşamba günü başlayacak şampiyona 20 Haziran tarihinde sona erecek
Geçtiğimiz sezonda ilk defa mücadele ettiği Voleybol 3.Liginde kümede kalmayı başaran Konya DSİ Spor Kulübü alt yapıda Türkiye finallerine katılacak. Karaman’da yapılacak şampiyona için yeşil-beyazlı ekip yarın bu ile gidecek.
16 takımın mücadele edeceği finallere kalan yeşil-beyazlı ekip çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Müsabakalar 15-20 haziran tarihleri arasında Karaman’da yapılacak. DSİ ekibi bu maçların hazırlıklarını antrenörler Rasim Acar ve Bekir Turhan’ın nezaretinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapıyor. Geçtiğimiz sezonda mücadele ettiği 3. ligde kendi imkanları ve tamamı Konyalı olan genç sporcularla ligde kalmayı başaran yeşil-beyazlı ekip alt yapısı ile daha da başarılı olmak istiyor.
Konuyla ilgili olarak konuşan Konya DSİ Spor Kulübü antrenörü Bekir Turhan hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve finallerden başarılı bir sonuçla döneceklerini ifade etti. Acar, “ Ligde tamamen kendi imkanlarımızla ve Konyalı genç sporcularla mücadele ederek kümede kalmayı başardık. Yaş gruplarımızla Türkiye finallerine kalmayı başardık ve Türkiye de ilk 16 takım arasına girdik. Amacımız Karaman’da yapılacak finallerde daha üst sıralara çıkmak. Konya’daki voleybol potansiyelini bu şampiyonda kanıtlamak istiyoruz” diye konuştu.
Voleybol şube sorumlusu Mithat Dinçbudak ise sporcularının derece yapacak kapasite ve yetenekte olduğunu ifade etti. Dinçbudak, “ Konya’da voleybol sporuna bir nebzede olsun katkı sağlamak amacındayız. Bölgesel ligde kendi imkanlarımızla genç bir kadro ile mücadele ettik. Amacımız ligde kalmaktı onu da başardığımız için mutluyuz. Altyapımızda mücadele eden oyuncularımız Türkiye şampiyonası finallerine kalarak bizi sevindirdi. Karamanda yapılacak şampiyonada bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphem yok. Maddi imkansızlıklardan dolayı büyük hedefli bir takım yapamıyoruz. Ancak elimizdeki yetenekli genç oyuncularla Konya sporuna bir nebzede olsa katkı sağlamak hedefindeyiz. Hocalarımız Rasim Acar ve Bekir Turhan sağ olsunlar özverili bir şekilde çalışıyorlar. Onlara ve sporcularımıza şampiyonada başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri