Down Sendromlu minik semazenler

Ulusal bir kanalda yayınlanan Yetenek Sizsizin isimli yarışma programının özel davetlisi olarak İstanbula giden Gökçem İletişim Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi Sema gösterisi düzenledi.
Ulusal bir kanalda yayınlanan ‘Yetenek Sizsizin’ isimli yarışma programının özel davetlisi olarak İstanbul’a giden Gökçem İletişim Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören Down Sendromlu çocuklar sergiledikleri Sema programı ile salonu dolduran yüzlerce davetlinin büyük beğenisini topladı. Geçtiğimiz gün yayınlanan programa semazen olarak katılan Gökhan Devecioğlu ile Lütfi Özbayram oldukça uzun süren programlarını başarı ile tamamladı.
Başta program yapımcıları ve jüri üyeleri olmak üzere salonu dolduran yüzlerce davetlinin ayakta alkışladığı küçük semazenler, Down Sendromlu çocukların eğitim görmeleri halinde neleri başarabileceklerini de en güzel şekilde kanıtladı. Gökçem İletişim Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi sahipleri Uğur ve Yasemin Devecioğlu çifti, “Gökhan ve Lütfi’nin başarısından gurur duyduklarını ifade ederek, “Biz bunu göstermek istiyorduk. Hiçbir aile Down Sendromlu çocuklarının başarı olamayacağı endişesine kapılmasın. Gerektiği şekilde eğitim alan yavrularımızın neler yapabileceklerini sadece biz değil tüm Türkiye tanık oldu” dedi.

ALİ SAİT ÖGE

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri