Dosya Masrafsız Kredi Veren Bankalar

Kredi başvurusu esnasında dosya parası, hesap açma parası gibi sıralı masraflar ile karşılaşmaktayız.

             Kredi başvurusu esnasında dosya parası, hesap açma parası gibi sıralı masraflar ile karşılaşmaktayız. Fakat yenilenen yasalar bunun yanı sıra bankaların müşteri memnuniyetini arttırmak aktif müşteri kitlesine yenilerini eklemek için kampanyalar yapmaktadır. artık sayı olarak artmaya başladı. Dosya masrafı ödemeden kredinizi alabileceksiniz.

         ; Halk bankası, Akbank, Yapıkredi bankası, Garanti bankası, Deniz bank bu hizmeti sunan sıralı bankalardan sadece birkaçıdır. Yapmanız gereken öncelikle bu bankaların faiz ve vade oranlarına bakarak birine karar vermek. Ardından bankanın en yakın şubesine giderek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bankaya gidecek vaktiniz yok ise gün içerisin de yoğun çalışmak zorundaysanız bankanın 24 saat aktif telefon bankacılığını arayarak bu talebinizi iletebilirsiniz.

         için yukarı da sıraladığımız işlemi gerçekleştirmeniz yeterli. Kredi onayınız çok geçmeden tarafınıza iletilecektir. Kredi notunuz dosya masrafsız kredi almanız için oldukça önemlidir bu sebeple başvurunuzu yaparken kredi notunuzu göz önünde bulundurun.

       

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri