Dostluk turnuvasının şampiyonu Jeoteknik

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 4 kategoride gerçekleştirilen Sonbahar Dostluk Turnuvaları müsabakaları sona erdi ve gruplarında birinci olan takım ve sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Ödül töreninde açılış konuşması yapan DSİ Spor Kulübü Başkanı Hüseyin  Zerman,  Bölge Müdürü Mustafa Altundal’a  verdiği destekten dolayı teşekkür edip, plaketini takdim etti. DSİ 2. Bölge Müdürü Mustafa Altundal  turnuvaya katılan tüm personele teşekkür ederek  sporun insan hayatındaki önemini ve sağlıklı yaşam standardı olduğu belirten konuşmasında “Takım gücünün öne çıkmasını sağlayan bu turnuva, birlik ve beraberliğimiz  için  bir fırsata vesile oldu. Elbirliğiyle kazanılan bu başarıların devamı temenni ediyorum” diyerek katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Düzenlenen tören;  futbol, voleybol, basketbol ve  masa tenisi branşlarında başarılı olan şube, oyuncu ve  görev alan hakemlere, kupa ve madalyalarının takdim edilmesiyle son buldu. Futbol Birincisi: Jeoteknik Hizmetlerve Yas Şb. Futbol İkincisi: İdari İşler Şb. Futbol Üçüncüsü: İşletme Ve Bakım Şb. Basketbol Birincisi: Bilgi Teknolojileri Şb Basketbol İkincisi: Jeoteknik Hizmetlerve Yas Şb. Basketbol Üçüncüsü: Barajlar Şb. Voleybol Birincisi: Emekliler Voleybol İkincisi:21.Şb. Voleybol Üçüncüsü: İşletme Ve Bakım Şb Erkeklerde Masa Tenisi Birincisi: Tuncay Boyacı Masa Tenisi İkinsici: Turgay Alkan Masa Tenisi Üçüncüsü: Cenan Özyer Ve Eren Coşkun Bayanlarda Masa Tenisi Birincisi: Sibel Özten Masa Tenisi İkincisi: Melek Babür Masa Tenisi Üçüncüsü: Tuğba Cevhertaş
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri