Dostluk maçını Kartal kazandı:4-2

Konyaspor Yunanistan 4.Ligi'nde mücadele veren Kozlukebir Kartalı ile oynadığı dostluk maçından 4-2'lik skorla galip ayrıldı

Konyaspor, Dışişleri Bakanlığı'nın davetlisi olarak Konya'da bulunan Batı Trakya'da yaşayan Türk azınlığının oluşturduğı ve Yunanistan 4.Ligi'nde mücadele veren Kozlukebir Kartalı ile oynadığı dostluk maçından 4-2'lik skorla galip ayrıldı. Selçuklu Belediyesi Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayan karşılaşmayı Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Dışişleri Bakanı Danışmanı İsmail Küçükbayrak, Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yöneticiler, Kozlukebir Kartalı Kulübü Başkanı Ercan Hüseyin, yöneticiler, Konya ASKF Genel Başkanı Remzi Ay ve protokolün diğer temsilcileri ile Konyalı sporseverler takip ederken karşılaşma öncesinde Kulüp Başkanı Ahmet Şan, misafir takım kaptanı ve kulüp başkanına birer buket takdim etti.

16.dakikada Gökhan'ın serbest vuruştan attığı güzel golle 1-0 öne geçen Kozlukebir Kartalı karşısında Konyaspor, ilk yarıyı 18 ve 28.dakikalarda Ali Kireş ve 45.dakikada Celalettin'in attığı gollerle 3-1 önde tamamladı.

55.dakikada kazanılan penaltı atışından Erkan'ın topu dışarıya atmasının ardından bu kez 60.dakikada kazanılan penaltıyı Emre gole çevirdi ve skoru 3-2'ye getirdi. Karşılaşmanın sonucunu ise oyuna ikinci yarıda giren Emre Akdağ 88.dakikada attığı golle belirledi ve Konyaspor dostluk maçında Kozlukebir Kartalı'nı 4-2'lik skorla mağlup etti.

Maçın tamamlanmasının ardından sahaya inen ve her iki takım oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan, Kozlukebir Kartalı takım kaptanı Erkan'a, Ak Parti Konya Milletvekili Sayın Mustafa Baloğlu ise Kozlukebir Kartlı kulübü başkanı Ercan Hüseyin'e günün anısına birer buket takdim etti.

 

STAD:Selçuklu Belediyesi Stadyumu

HAKEMLER:Mehmet Deniz Gönen, Ercan Akın, Şaban Çekiç

KONYASPOR:Ali (Emre), Rifat Erdem (Emre Akdağ), Abdullah Çoban, Abdülkerim Bardakçı, Mehmet Yeniler, Mustafa Sayan, İsmail Güven, Ali Kireş, Celalettin (Hacı), Muzaffer (Soner), Serdar

KOZLUKEBİRKARTALI:Emir, Erhan (Yunus), Atalay, Erkan, Latif, Ahmet, Emre, Okan, Necati (Abdullah), Hüseyin (Mehmet), Gökhan

GOLLER:Ali Kireş (dk.18 ve 28), Celalettin (dk.45), Emre Akdağ (dk.88) (Konyaspor), Gökhan (dk.16), Emre (dk.61 pen) (Kozlukebir Kartalı)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri