Dört İlde Hırsızlık Yapan Şüpheliler Yakalandı

Mersin, Adana, Hatay ve Kahramanmaraş'ta kapı kilitlerinin göbeklerini kırarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ilde kapıların kilitli...

Mersin, Adana, Hatay ve Kahramanmaraş'ta kapı kilitlerinin göbeklerini kırarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ilde kapıların kilitli göbeklerini kırmak süretiyle hırsızlık yapan şahısları yakalamak için çalışma yaptı. Güvenlik kamera kayıtları inceleyen ekipler hırsızlık olaylarının daha önce işlediği bir suç nedeniyle cezaevinde olan D.A.O.K. M.Y., M.Ç.Y.T., isimli şüphelilerin gerçekleştirdiklerini tespit etti. Şahısların Mersin'de 6, Hatay'da 2, İskenderun ve Adana ve Kahramanmaraş'ta birer hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri anlaşıldı. Yapılan çalışmalar sonunda O.K., M.Y., M.Ç., ve Y.T., isimli şüpheliler

Hatay Dörtyol'da yakalandı. Operasyonda, şüpheli Y.T. den, bir polis memurundan çalıntı olduğu öğrenilen tabanca ele geçirildi.

Bununlar birlikte laptop bilgisayar, cep telefonları ile ziynet eşyaları ele elde edildi. Şahıslar adliyeye sevk edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri