Dört Binanın Çatı Katında Çıkan Yangın Korkuttu

Tuzla'da 4 bitişik apartmandan oluşan binalardan birinin çatı katında yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile yangın, bitişik olan diğer binaların çatı katına da sıçradı. Binalarda oturanlar korkulu anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri, yangına...

Tuzla'da 4 bitişik apartmandan oluşan binalardan birinin çatı katında yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile yangın, bitişik olan diğer binaların çatı katına da sıçradı. Binalarda oturanlar korkulu anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yangın öğle saatlerinde Yayla mahallesi Fujime Sokak'ta bulunan Penguen Sitesi A-B-C-D bloklarında meydana geldi. İddialara göre, bloklardan birinin çatısında yapılan izalosyon çalışması sırsında yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile yangın diğer bitişik binaların çatısına da sıçradı. Haber verilmesi üzerine Anadolu Yakası'ndan çok sayıda itfaiye ekibi gelerek, yangına müdahale etti. Ölen ya da yaralanın olmadığı yangında büyük maddi hasar meydana geldi. Görgü tanıkları ise, çatıda izalasyon çalışması sırasında yangın çıktığını ve aniden binaları sardığını ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri