Dönüş hazırlığı

23 Temmuz'dan bu yana Slevonya'da kamp ve özel maçlarla yeni sezona hazırlanan Torku Konyaspor'da dönüş hazırlıkları başladı.

Torku Konyaspor'da Slovenya kampının sonuna gelindi. 23  Temmuz Salı günü Slovenya’ya giderek Bled kentinde kampa giren yeşil-beyazlı takımda 3. etap kampı yarın sona erecek. Slovenya kampı boyunca  Sencur, Dragovolier, Süper lig takımlarından Antalyaspor ve Karabükspor ile  hazırlık maçları yapan Kartal’da önceki gün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana kaleci İtandje katılmazken, İbrahim Alan takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, polar saatlerle yapılan dayanıklılık koşusu ve çabukluk çalışmasıyla devam etti. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmanda kaleciler Kaya ve Ahmet Sabri antrenörümüz Necati Uzun yönetiminde takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.  

Dün sabah taktik antrenmanı yapan Torku Konyaspor, akşam saatlerinde de, Villa’da İtalya Seri B takımlarından Hellas Verona FC ile kampta son hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bugün de kondisyon ve teknik-taktik çalışacak olan temsilcimizin Slovenya kampı yarın sona erecek ve takım Türkiye’ye dönecek. Muhtemelen bir gün izin yapacak olan Kartallar, Perşembe günü tesislerde toplanarak hazırlıklara yeniden başlayacaklar. 10-11 Ağustos tarihlerinde Ankara’da TSYD kupası turnuvasına katılacak olan Torku Konyaspor, Başkent’e Cuma günü gidecek. Kartallar, turnuva’da ilk maçlarını Cumartesi günü Gençlerbirliği ile oynayacaklar.

TARAFTAR TRANSFER İSTİYOR
Süper Lig'de  zorlu bir sezon geçirecek olan Torku Konyaspor'da son oynanan iki hazırlık maçındaki kötü sonuç yeşil-beyazlı taraftarları tedirgin etti. Torku Konyaspor'un iyi bir golcüye ihtiyacı olduğuna dikkat çeken taraftarlar, “Medya'dan takip ettiğimiz kadarı ile takımda gol atamama gibi bir sorun var. Demek ki bu takımın iyi bir golcüye ihtiyacı var. Binbir güçlükle çıktığımız bu ligde kalıcı olmak istiyorsak, mutlaka iyi bir golcü alınmalı. Aksi taktirde bu ligde çok sıkıntı çekeriz.”  Öte yandan Konyaspor'la ismi anılan Fenerbahçeli Semih Şentürk ve Nijeryalı Kim Ojo için yöneticilerin yoğun bir temas içine girdikleri, bu iki oyuncudan birisi yeşil-beyazlı takıma kazandıracakları gelen bilgiler arasında.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri