Dondurarak Zayıflama Teknolojisi (Soğuk Lipoliz)

Dondurarak Zayıflama Teknolojisi (Soğuk Lipoliz)

Zayıflamak ve kilo vermek sadece kadınların sorunu değil. Erkeklerin de kilo ve zayıflama ile ilgili sıkıntıları oluyor. Aslında insalığın genel sorunu desek çok daha doğru olacaktır. Hareketsiz yaşam, hazır gıdalara olan düşkünlük insanlarda giderek kiloların kalıcı hale gelmesini sağlıyor ve hızlı ve sağlıksız bir şekilde kilo alınmasına neden oluyor.

Sağlıksız beslenme bize sadece kilo olarak değil, yapı olarakta dönüyor. Bildiğiniz gibi vücuttaki yağları yakmak çok çok zor. Yağlar yakılsa bile çoğu zaman yakılan bölgede bir şekilsiz ve sarkmalar oluşabiliyor. Yağ aldırma ameliyatı da oldukça riskli ve gereksizdir bunun yerine teknolojik gelişmeleri takip ederek soğuk lipoliz yaptırmak çok daha mantıklı bir hareket olacaktır. Soğuk lipoliz yağ hücrelerini dondurarak o bölgenin işlevsiz kalmasını ve yok olmasını sağlayan bölgesel cilk soğutma yöntemidir.  Sizlerde istenmeyen yağlarınızı aldırabilirsiniz. bu yağları aldırarak bölgesel incelme sağlayacak ve gayet güzel bir görünüme kavuşacaksınız. Bel ve göbek yağları erkek kadın herkesin sorunu özellikle bu bölgelerde incelme direkt olarak fark edilir.

Vücutta kalıtsal olarak biriken ve kurtulması mümkün olmayan yağları tek seansta %20 ile %30 arasında yok olmasını sağlamaktadır. Sadece tek seansta bu kadar etkilidir. Acısız ağrısız ve çok kısa sürede, herhangi bir ağrı verecek ya da tedavi görülmesi gereken bir durumda yoktur. İşlerinizi aksatmadan diğer zorunluklarınızdan kalmadan sayesinde yağlara elveda diyebilirsiniz. Seans yaklaşık 1 saat kadar sürüyor ve sonrasında kendi yaşantınıza devam edebiliyorsunuz. Ağrı gibi birşeyden korkuyorsanız garantisini veriyoruz kesinlikle ağrısız bir seans ve yağlarınız yakılmasına neden oluyor. Tek etki morfin etkisi olacaktır. Uyuşma ve oda 1 saat içerisinde yok olup gidecek herhangi bir yan etkisi yoktur. artık bütün dünyada kullanılan ve insanların çok sık tercih ettiği bir yağ aldırma aracıdır. Ameliyat gibi değil, ufak bir muayene gibidir. Tek seansta aradaki fark edebilirsiniz.

15 günde yağ bölgesel incelme yaşadığınızı görebilirsiniz. Vücut kısa sürede toparlanacak ve günlük yaşama devam edebileceksiniz.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Rota Soğuk Lipoliz

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri