Doğu Karadeniz İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden, Doğu Karadeniz Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Bölgede halen aralalıklarla devam eden yağışların yarın Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’de kuvvetli olmasının beklendiği belirtilen uyarıda,...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden, Doğu Karadeniz Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Bölgede halen aralalıklarla devam eden yağışların yarın Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’de kuvvetli olmasının beklendiği belirtilen uyarıda, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden, yapılan uyarı açıklamasında, “Bölgede halen aralıklarla devam eden yağışın yarın (11.09.2014 Perşembe) sabah saatlerinden itibaren etkisini tekrar artırarak, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek olumsuz şartlara (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda meydana gelebilecek aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri