Doğtaş'a 'İngiltere’nin En Başarılı Şirketi' Ödülü Verildi

Türk mobilya sektöründe 41. yılını kutlayan Doğtaş, Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve İngiltere’nin en prestijli ödülleri arasında yer alan Most Successful Turk Awards’da “İngiltere’nin En Başarılı Şirketi” se.

Türk mobilya sektöründe 41. yılını kutlayan Doğtaş, Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve İngiltere’nin en prestijli ödülleri arasında yer alan Most Successful Turk Awards’da “İngiltere’nin En Başarılı Şirketi” seçildi. Ödül, ingiltere ile Türkiye’nin ilişkilerini güçlendirmek, ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkıda bulunmak için çalışon Business Network tarafından veriliyor.

Doğtaş, Business Network’ün düzenlediği anket çerçevesinde şirket itibarına etki eden ürün ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, güvenilirlik, yönetim kalitesi ve şeffaflık, yenilikçilik, finans sağlamlığı ve çalışan memnuniyeti gibi kriterler ele alınarak ödüle lâyık görüldü. Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan, yaptığı açıklamada yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da gurur duyulan bir marka haline geldiklerini belirterek, "İngiltere’nin En Başarılı Şirketi Ödülü almış olmaktan son derece gururlu ve mutluyuz. Aldığımız ödüllerle başarımızı ispatlıyoruz. Elde ettiğimiz bu başarılar, sektörde bizi daha da güçlendiriyor. Modern tasarımlarımızla kaliteli ürünlerimizin yer aldığı Doğtaş Exclusive Londra mağazalarımız, Türk mobilyasını başarıyla temsil ediyor. Başarımızda emeği geçen herkes,e markamıza olan katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz." dedi.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğan ve bugün uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Doğtaş, Exclusive Londra mağazasıyla 2010 yılından itibaren İngiltere'de hizmet vermeye başladı. Londra’da mağaza sayılarını arttıran şirket, son yıllarda yaptığı yatırımları, öncü çalışmaları, özel tasarım ürünleri ve yenilikçi perakende anlayışıyla sektörde adından sıkça söz ettirirken elde ettiği ödüllerle de gücünü ve başarısını pekiştiriyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri