Doğru ve Ay ailelerinin mutlu günü

Şehrimizin tanınmış simalarından Doğru ve Ay aileleri evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, İsmail ve Neslihan çifti de bir ömür mutluluğa ‘evet’ demenin sevincini yaşadı.

Hasan Hüseyin ve Rabia Doğru çiftinin oğlu İsmail ile Ahmed Yılmaz ve Aynur Ay çiftinin kızı Neslihan, dünya evine girdi. Geçtiğimiz hafta sonu Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah ve düğün merasiminde,

Doğru ve Ay ailelerinin sevenleri ve dostları da yalnız bırakmadı. İş ve siyaset dünyasının seçkin simalarının buluştuğu düğünde genç çiftin nikahlarını Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge kıyarken, şahitliklerini de Ak Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Meryem Göka ile

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı yaptı. İl Müftüsü Öge ve nikah şahitleri genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Doğru ve Ay aileleri misafirleriyle yakından ilgilenirken, davetlilere geleneksel Konya Düğün Pilavı ikram edildi.

Biz de Merhaba Gazetesi olarak İsmail ve Neslihan çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Doğru ve Ay ailelerini de tebrik ederiz.

M. Ali NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri