Doğru söylememiş

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Baykan, Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınarın dün, kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalarda doğruları söylemediğini dile getirdi.
Baykan, Karabük ve Antalyaspor maçlarından sonra Konyaspor Başkanını aradığını ifade etti
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, dün düzenlediği basın toplantısında, bir basın mensubunun, “TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan’ın size yaşanılanları federasyon nezdinde konuşulması gerektiği şeklinde bir talebi olduğu ve sizinde bunu kabul etmediğiniz söyleniyor?” şeklinde sorusuna, Karapınar’ın , "Böyle birşey kesinlikle yok. Böyle bir teklif gelse gecesini gündüzüne katar ve her saatini Konyaspor için harcayan, Konyaspor'un en üst makamındaki bir insan olarak nasıl kabul etmem. Koşarak giderim. Hakem hatalarını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Mahmut Özgener ile bizzat görüştüm. Ben bunu yapmalıyım. Çünkü bütün şehre karşı sorumluyum. Görevim Konyaspor'un haklarını her platformda savunmak ve korumak. Görevde bulunduğum süre içerisinde bunu yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Benim varlığım üzerinden Konyaspor'a asla zarar verilmemesi gerekmektedir. TFF Yönetim Kurulu Üyesi sayın Mehmet Baykan'ın kesinlikle böyle bir şey söylediğine inanmıyorum" diyerek yanıt vermesine Mehmet Baykan’dan tokat gibi cevap geldi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan’ın, Bahattin Karapınar’ı aradığı ortaya çıktı. Baykan, hem Karabükspor, hem de Antalyaspor maçlarından sonra Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’ı arayarak, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ve MHK Başkanı Oğuz Sarvan ile görüşme randevusu ayarlayabileceğini dile getirdiğini beyan etti
Mehmet Baykan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle.
“20.03.2011 Pazar günü saat 12.30 civarında Sayın Bahattin Karapınor ile bir telefon görüşmesi yaptık. Konu Antalyaspor maçında yaşananlar idi. Konuyla ilgili Sayın Karapınar'ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız ile de bir telefon görüşmesi yaptığı bilgim dahilinde olup kendisine bu maçla ilgili benim de çok sıkıntı duyduğumu yanımıza Sayın Ahmet Şan'ı da alarak birlikte TFF Başkanımız Mahmut Özgener'i ziyaret edip sıkıntıları aktarmamızı teklif ettim.
Sohbetin ayrıntılarına girmeden sadece şunu söyleyebilirim. Sayın Başkan bu teklifimi sert bir üslupla geri çevirdi. Bir kez daha teklifimi yineledim ve kendisinden cevap beklediğimi söyledim. Sayın Ahmet Şan'ın da bilgisi dahilinde olarak planladığım bu randevu talebinin TFF Başkanımızın program uygunluğu olan Perşembe ya da Cuma günü gerçekleşmesi konusunda gerekli girişimler tarafımdan yapılmış olup, şuana kadar Sayın Bahattin Karapınar'dan bana herhangi bir dönüş yapılmamıştır.
Deplasmanda oynanan Karabükspor maçı dönüşünde sayın Başkan şahsımı aradığında da hakem hataları ile ilgili fikrimi beyan ettikten sonra eğer herhangi bir kasıt şüpheniz var ise buyurun randevu alayım Federasyon Başkanımız ve MHK Başkanını ziyaret edelim, sıkıntılarımızı aktaralım teklifime de, hakem hatalarında kasıt düşünmediği ifadesi tarafıma iletilmiş olup, o dönemde de böyle bir ziyaret gerçekleştirilememiştir. Sayın Başkanın bugün (dün) yaptığı basın toplantısındaki konu ile ilgili söylemleri nedeni ile bu açıklamayı yapmak zorunda kalmış bulunmaktayım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri