Doğanevler Meydana Kavuşuyor

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi meydan düzenlemesi için kamulaştırma işlemleri tamamlanan binalar belediye ekiplerince yıkıldı.    İlçede, kamulaştırmalarla elde edilen alanlara park, meydan ve yeşil...

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi meydan düzenlemesi için kamulaştırma işlemleri tamamlanan binalar belediye ekiplerince yıkıldı.

    İlçede, kamulaştırmalarla elde edilen alanlara park, meydan ve yeşil alan yapan Osmangazi Belediyesi, son olarak Doğanevler Mahallesi'ne nefes aldıracak meydan projesini başlattı. Doğanevler Camii çevresinde bulunan konutlar, vatandaşlarla yapılan görüşmelerin ardından kamulaştırılarak yıkıldı.

    Elde edilen yaklaşık bin 500 metrekare alanda, içerisinde oturma ve dinlenme alanlarının da olacağı meydan ve yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Böylece Doğanevler Mahallesi, yıllardır özlemini çektiği meydana kavuşmuş olacak. Yetkililer, proje hazırlıkları tamamlanan meydan düzenlemesi ile ilgili çalışmaların, yıkımların tamamlanmasının ardından başlayıp, kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri