Doğan'dan Selçuk'a destek

Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Yunus Derebağ ile yönetim kurulu üyeleri Konya Valisi Aydın Nezih Doğanı makamında ziyaret etti

Vali Doğan, Konya şehri, yöneticileri, yönetiminiz ve Selçuk Üniversitesi’nin gayretlerini takdirle karşılıyorum” dedi.

Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Yunus Derebağ ile yönetim kurulu üyeleri Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ı makamında ziyaret etti. Basketbol takımı ile ilgili yapılan çalışmalar ve  yeni sezon hedefleri hakkında Vali Doğan’a bilgi veren Başkan Yunus Derebağ, “Şehirdeki tüm dinamikleri bir araya getirerek kulübümüzü Beko Basketbol ligine taşıyacağımıza inanıyoruz. Ancak basketbol ikinci liginde Konya’yı temsil eden tek takım olarak şehrin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. İş adamları ve Selçuk Üniversitesi yönetimi bir araya gelerek bugüne kadar istediğimiz başarıyı yakalayamasak da sportif anlamada önemli çalışmalar yaptık. Şehirde daha geniş kapsamlı bir birliktelik sağlayarak basketbolda  en üst düzeyde mücadele etmeliyiz. Bize bugüne kadar destek veren başta Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel olmak üzere bizi maçlarımızda yalnız bırakmayarak desteklerini her zaman hissettiğimiz  Aydın Nezih Doğan’a teşekkür ediyoruz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın Nezih Doğan ise, “Konya’da futbol kadar basketbol da en çok takip edilen ve başarılı olunan branş olarak ön plana çıkıyor. Bu alanda Konya şehri, yöneticileri, yönetiminiz ve Selçuk Üniversitesi’nin gayretlerini takdirle karşılıyorum. Daha kapsamlı bir birliktelik ve destekle özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan son saniye talihsizliklerinin tekrar etmeyeceğine inanıyorum. Ben de her zaman olduğu gibi maçlarınıza gelmeye devam edeceğim.”  diye konuştu Ziyaretin ardından Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Yunus Derebağ günün anısına Vali Aydın Nezih Doğan’a tablo hediye etti.
YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Yeni sezona çalışmalarını sürdüren Selçuk Üniversitespor’da Kulüp Başkanı Yunus Derebağ yeni sezonda takımın BEKO basketbol ligine girme ihtimalinin her geçen gün daha da güçlendiğini ifade ederek “ Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yeni sezon için ligleri tescil etmesine artık çok kısa bir süre kaldı. 16 Temmuz tarihi lige katılacak takımların vecibelerini yerine getirmeleri için son tarih. Bizde bu tarihe kadar 2.ligde oynayacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ama BEKO Basketbol ligine çağrılacak olursak ta her an o ligde kalıcı bir takım olacakmış gibi B planımızı hazırladık. Kısaca Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi olarak hangi ligde yer alırsak alalım Konya basketbolu adına yaşanmamış güzellikleri yaşamak adına varız. Konya’yı kucaklayarak sportif başarı için çalışacağız”dedi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri