Doğan: Tek düşüncemiz kazanmak

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Boluspor karşısında alınan galibiyetin verdiği moralle hazırlandıkları Adanaspor maçından 3 puanla ayrılarak taraftarlarımıza uzun bir aradan sonra iç sahada galibiyet hediye etmek istediklerini belirtirken, amaçları

Boluspor maçında alınan 3 puanın takımımıza ilaç gibi geldiğini ifade eden Teknik Direktör Ziya Doğan, “2 hafta önce iç sahada Hacettepe Spor’a kaybederek kullanamadığımız avantajımızı geçen hafta deplasmanda aynı hedef doğrultusunda çekiştiğimiz Boluspor’u mağlup ederek yeniden yakalamış olduk. Ama şimdi bunun devamını getirmeliyiz. Bunun için önümüzde Adanaspor ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Rakipte ilk 2 hesabı yapıyor ve kendilerini istim üzerinde gördükleri için bizimle yapacakları maça büyük önem veriyorlar. Tehlikeli oyuncuları var. Biz içeride oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak avantajlı durumdan çok daha avantajlı bir duruma geçmek istiyoruz” dedi.

İlk 2 iddiasının bitmesi ve ilk 6 takım arasına girmeyi garantiledikleri takdirde zaman fazla forma şansı bulamayan oyunculara da şans vererek Play-Off öncesi son durumlarını görmek ve hazır olarak girmek istediklerinin altını çizen Doğan; “Bunun için Adanaspor karşılaşması bizim adımıza her anlamda çok önemli. Seyircimiz önünde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Oyuncularımız iç sahada oynadıkları maçlarda biraz stres içerisindeler. Bunu gidermek adına çalışmalarımız var. Taraftarlarımız tribünleri doldursunlar. Bu maç bizim için çok önemli. Bakıldığında ilk 6 iddiası olan takımlar arasında en kötü fikstür bize aitti. 5 maçın dördünde play-off mücadelesi veren takımlarla oynayacaktık. İlk maçı kayıpsız geçtik. Sırada ikinci maç var. Adanaspor ilk 2 mücadelesi veriyor, ardından düşmemek için oynayan Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacağız. O da zor maç olacak. Ama bizim için en önemli maç önümüzdeki ilk maç. Konsantrasyonumuz Adanaspor maçı için. Buradan alacağımız 3 puanla kalan haftalarda özgüvenini daha çok kazanmış bir takım seyrettirmek istiyoruz. İnşallah bunu da sağlayacağız” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri