Doğan: Konya takıma destek vermeli

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu üyelerimizle bir süre görüşen Doğan, şehirde yaşanan hareketliliğin takımımıza olumlu şekilde yansıyacağına ve Konyaspor’un sezonu aynı çizgisinde devam ederek sezonu şampiyon olarak tamamlayacağına inandığını ifade etti. Zafer’de bulunan kulüp binasına Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan tarafından gerçekleştirilen ziyarette Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yöneticiler hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan şunları söyledi: “Bu daha önceden planlanan ama bugüne kalan bir ziyaret. İyiki de bugüne ertelenmiş. Çünkü buraya gelirken yeşil beyaz bayrakların altından geçerek buraya gelmiş olduk. İlk randevumuza gelseydik belki de bunları göremeyecektik. Yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şu ana kadar zor olanı başararak buralara geldiler. Konyaspor, Turkcell Süper Lig’den Bank Asya 1.Lig’e düşünce genel anlamda bir moral bozukluğu yaşandı. Ama yönetim kurulunuz yerinde ve diri bir organizasyonla çok iyi, yarıştan kopmayı hiç düşünmeyen, mücadele eden bir takım oluşturdu. Ve bunun karşılığını da şimdi lider olan takımla görüyorsunuz ve tüm Konya’ya da bu mutluluğu yaşatıyorsunuz. Şu ana kadar olanlar yönetim kurulumuzun kendi gayretleri ve kendi başarısıdır. Bundan sonra da yönetim başarılı olmaya devam etsin. Bundan sevinç duyarız. Ama Konya’da yönetime olan desteğini arttırarak devam etsin. Çünkü bu zorlu mücadelede yönetimi kendi kaderiyle baş başa bırakmak doğru bir hareket tarzı olmaz. Herkesin kendi gücü oranında destek vermesi lazım. Hep söylüyoruz. Konya’da marka değerlere ihtiyaç var. Marka değerler ihtiyaçtır. Ama önemli olan elimizdeki marka değerleri de yükseltmekte bir sorumluluk ve görevdir. Konyaspor’da Konya’nın marka değerlerinden bir tanesidir. Ben umut ediyorum ki başkanımızın ve yönetici arkadaşlarımızın dirayetiyle, Konyalılarında hamiyetperverliğiyle bu marka değer önümüzdeki sezondan itibaren Süper Lig’deki mücadelesine devam edecektir.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ise “9 hafta yenilgisiz götürdüğümüz Bank Asya 1.Lig’in geride kalan 12 haftası sonunda lider durumdayız. Amacımız tekrar Turkcell Süper Lig’e yükselebilmek. Bunun içinde şehir adına elimizden gelen tüm gayreti yönetim kurulumuz olarak yapmaktayız. Dün akşam itibariyle “Bayrak As Kampanyası”na başladık. Sizinde telefonla katılımınızla çok güzel bir program oldu. Konyalıları ve Konyaspor taraftarlarını harekete geçirdiğimizi düşünüyoruz. Herkesin ufakta olsa bir desteği oluyor, olmaya da devam edecek. Amacımız Konya’mızı Konyaspor ile sporun en üst noktasında temsil edebilmek. Bunun için yönetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Düştükten sonra aynı lige dönmenin kolay olmadığını biliyoruz. Ama yaşanılan tramvanın üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Sezon sonunda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Konyaspor’umuza vermiş olduğunuz desteği ve her zaman yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Bundan sonrada desteklerinizin devam edeceğine inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri