Doğan Grubu'nun yüzde kaçı oruç tutuyor?

Ertuğrul Özkök, Türkiye'de oruç tutma oranı üzerine yapılan çarpıcı bir haberi konu alan yazısında Doğan Grubu'ndaki oranları paylaştı.

Ertuğrul Özkök, Doğan Grubu'nda oruç tutanların oranını yüzde 18-20 arasında olduğunu açıkladı.

Wall Street Journal gazetesinin Türkçe internet sitesi tarafından yapılan "Türkiye'de orul tutuma istatistikleri" haberi ilginç bir tartışmanın da kapısını araladı. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, habere konu olan araştırmanın sonuçlarını paylaştığı yazısında Doğan Grubu'ndaki oruç tutuma oranlarını da açıkladı.

DOĞAN GRUBU'NDA ORUÇ TUTANLARIN ORANI NE?

İşyerlerine yemek servisi yapan catering şirketlerinin verdiği bilgilerle hazırlanan haberde ülke genelinde oruç tutma oranının yüzde 32'ye gerilediği tespit edilmişti. Haberin işaret ettiği anlamları sorgulayan Ertuğrul Özkök, ülkenin zannedildiği gibi muhafazakar bir geleceğe doğru ilerlemediğini yazdı. Özkök, Doğan Grubu'ndaki oruç tutma istatistiklerini de paylaştığı yazısında şöyle dedi:

"Bu arada çalıştığım Doğan Grubu ile ilgili rakamları da vermek isterim. Hürriyet ve Kanal D’nin bulunduğu binada geçen yıldan bu yana öğle yemeği servislerinde bir değişiklik yok. Geçen yıl da, bu yıl da öğle yemeğindeki azalma yüzde 18-20 oranında kalmış."

Özkök'ün yazısının tamamı için buraya

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri