Doğan: Çok mutluyuz

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maçın ikinci yarısında daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını, oyuncularının takım ruhuyla hareket ettiğini, bunun kendisini gelecek haftalar için ümitlendirdiğini söyledi.

Girdikleri pozisyonların tamamını gole çevirmeleri durumunda skorun çok daha farklı olabileceğini ifade eden Doğan, şöyle devam etti: “3 puan aldığımız için çok mutluyuz ama bu maçı burada unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bu galibiyet bize moral oldu. Taraftarımızın da takıma sahip çıkması lazım, onların desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız maçtan da 3 puan alarak, gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyoruz. Rakiplerimiz de bugün kazanmış ama biz önce kendimize bakalım. Oyuncularımı mücadele azmi, oyuna asılan bir grup olmalarından dolayı tebrik ediyorum.”

Konyaspor kalecisi Haluk Tanrıseven ise Recep Öztürk’ün tutuklanmasından dolayı çok fazla mutlu olamadıklarını söyledi. Takım olarak Recep’in suçsuz olduğuna inandıklarını, en kısa zamanda aklanacağını düşündüklerini dile getiren Tanrıseven, buruk bir galibiyet sevinci yaşadıklarını, galibiyeti Recep Öztürk’e armağan ettiklerini sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri