Doğalgazdaki sıkıntı Mecliste tartışıldı

Konya İl Genel Meclisi, Ekim ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde doğalgaz dağıtımındaki sıkıntıları gündemine aldı

Konya İl Genel Meclisi, Ekim ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde doğalgaz dağıtımındaki sıkıntıları gündemine aldı. Karatay İl Genel Meclisi Üyesi Erol Küçükbakırcı’nın gündeme taşıdığı konuyu Sanayi ve Ticaret Komisyonu araştıracak.

 

İl Genel Meclisi, Ekim maratonunda, ihtisas komisyonlarının raporlarını ve İl Özel İdaresi daire başkanlıklarının çalışmalarını görüşmeye devam etti. Tarım ve Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanı Raşit Turan’ın, 2011 yılının ilk 9 ayında yaptıkları çalışmaları anlattığı birleşimde, Konya merkez, ilçe ve köylerinde tarım alanında yapılan çalışmalar ele alındı. Turan’ın çalışmalara yönelik yaptığı sunumun ardından İl Genel Meclisi üyeleri, bölgelerinde tarım alanındaki talepleri dile getirdi.  Daha sonra kürsüye gündem dışı söz alan Karatay İl Genel Meclisi Üyesi ve Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı geldi. Konya’da doğalgaz dağıtımını yapan yüklenici firmanın çalışmaları ile ilgili vatandaş görüşlerini ve sıkıntılarını Meclis üyeleriyle paylaşan Küçükbakırcı, konunun incelenmesi için Meclis’e yazılı önerge verdi. Konu ile ilgili kapsamlı bir inceleme yapılmasında fayda olduğunu dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise araştırma yapılmak üzere konuyu Sanayi ve Ticaret Komisyonu’na havale etti. Halkın doğalgaz dağıtımı, abonelik, tesisat bağlatma, hat açtırma konularındaki serzenişleri hakkında komisyonun hazırlayacağı rapor Kasım ayı toplantılarında müzakereye açılacak. Konya İl Genel Meclisi, Ekim ayı toplantılarını 07 Ekim 2011 Cuma yapacağı beşinci birleşim ile tamamlayacak. Son birleşim saat 10.00’da başlayacak.

 

MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri