Doğalgazda taahhüt yerine getirilmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Teşkilat Başkanı Sabit Atabey, Başkan Vekili Osman Güneş ve Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hayri Koyuncu ile birlikte Merhaba Gazete

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Teşkilat Başkanı Sabit Atabey, Başkan Vekili Osman Güneş ve Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hayri Koyuncu ile birlikte Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rasim Atalay ile bir süre sohbet eden MHP Meram İlçe Teşkilat Başkanı Sabit Atabey ve yönetim kurulu üyeleri, Konya’nın sorunlarına ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette MHP Konya İl Teşkilatı’nın kongre sürecini değerlendiren MHP Meram İlçe Başkanı Sabit Atabey, ilçe kongrelerinin ardından il kongresinin gerçekleştirildiğini ve şimdi siyasi çalışmalara ağırlık verildiğini belirtti. Konya’nın sorunlarının takipçisi olduklarını söyleyen Sabit Atabey, “Bizler de elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce Konya’da yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaşmak ve çözümü noktasında çalışmak gayreti içerisindeyiz” dedi. Konya’nın doğalgazla ilgili ciddi sorunlar yaşadığını söyleyen Sabit Atabey, “Konya’da doğalgaz alt yapısını oluşturmakla mükellef olan firma, taahhüt edilen süre içerisinde Konya’nın tamamına doğalgazı vermekle mükellefti. Bu süre içerisinde doğalgaz şehrin tamamına verilmedi. Şehir merkezinde olmasa da şehrin birçok noktasında doğalgaz konusu ciddi sorunlar oluşturuyor. Şehri yönetenlerin bu konuya eğilmesi ve ilgili firmayı vatandaşı mağdur etmemek adına uyarması, uyarmakla da kalmayıp çözüme ulaşması gerekmektedir” diye konuştu. Yerel demokrasinin yerleşmesinde ve yerel sorunların gündeme taşınmasında mahalli gazete ve televizyonların önemli bir misyonu üstlendiğini de belirten Atabey, bu noktada Merhaba Gazetesi’nin yakından takip ettiklerini belirterek, hassasiyetinden dolayı Merhaba’ya teşekkürlerini sundu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri