Doğal yaşam marketi hizmete girdi

İksir Kimya Sağlık Gıda Şirketi tarafından uzun süren araştırmalar sonucu kurulan Doğal Yaşam Marketi düzenlenen törenle hizmete girdi.
İksir Şirketi Genel Müdürü Dilek Yeni tarafından hizmete açılan Doğal Yaşam Marketi Medrese Mahallesi Numune Hastanesi Caddesi’nde müşterilerine doğal ürünleri sunuyor. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Bahattin Akyürek, KTO Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde doğal yaşam ürünleri hakkında geniş bilgi verildi.
İksir Şirketi Genel Müdürü Dilek Yeni, hizmetleri hakkında verdiği bilgide, “İksir şirketi yaşamın yakıtları olan gıdaların doğal, katkısız, renklendirici olmadan, kimyasal maddeleri en az kullanarak üretmekte. Misyonumuz ideal sağlıklı yaşam için gerek duydukları tüm bireysel ve toplumsal faktörleri bir araya getirip akıl, beden ve ruhlarını ortak hareket ettirmelerine yardımcı olmaktır. Vizyonumuz ise ‘İdeal Sağlıklı Yaşam’ı tüm dünyaya ulaştırmak ve sağlıklı toplumların oluşmasına öncülük etmektir” dedi.
Dilek Yeni, Doğal Yaşam Marketi’nde bulunan ürünler hakkında yaptığı tanıtımın yanı sıra ürünlerin faydalarına da değindi. Yeni, “Geliştirilen tamamen doğal ve katkısız beslenme ürünlerini, bitkisel içecekleri ve geliştirilecek fonksiyonel yeni konsept ürünleri birebir kullananlar faydalarını kısa sürede görecektir. Her ferdin, her ailenin bu ürünlerle yaşam tarzlarındaki küçük değişikliklerle, eğitimlerle, ideal sağlıklı yaşama kavuşturmak istiyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Doğal Yaşam Marketi dualarla hizmete açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri