Dizi Severler, "Vampir Bilgin"i Bekliyor

Güney Kore’de dizi severler, "Geceleri gezen bilgin" adlı dizinin televizyonda yayınlanmasını bekliyor. Söz konusu dizide eski krallık döneminde vampirliğini gizleyen bir bilginin yaşamı ele alınıyor.Güney Koreli prodüksiyon şirketleri,...

Güney Kore’de dizi severler, "Geceleri gezen bilgin" adlı dizinin televizyonda yayınlanmasını bekliyor. Söz konusu dizide eski krallık döneminde vampirliğini gizleyen bir bilginin yaşamı ele alınıyor.

Güney Koreli prodüksiyon şirketleri, sıra dışı dizi ve filmleri her geçen gün daha çok ses getiriyor. Başta Güney Koreli dizi severler olmak üzere Kore fanları "Geceleri gezen bilgin" adlı dizinin yayınlanmasını bekliyor. Chosun Krallığı döneminden vampirliğini gizleyen bir bilginin hayatını konu alan dizi, şimdiden ses getirmeye başladı. Kimin hangi rolde oynayacağı ile ilgili çalışmaların sürdüğü dizinin, yakın zamanda çekimlerine başlanacağı bildirildi.

İsmini ve konusunu "Geceleri gezen bilgin" adlı çizgi romandan alan dizide, ihanetlerin kol gezdiği bir soylu aileye mensup kızın tesadüfen Konfüçyanist genç bir bilgin ile tanışması ele alınıyor. Filmde, soylu bir ailenin üyesi olduğunu gizleyen baş roldeki kız, bulunması zor bir kitabın peşine düşerken gizemli bir genç bilginle tanışıyor. Chosun Krallığı’nın yıkacak kadar sırlara ve güce hakim olan bu genç bilgin, aslında 150 yıldır yaşlanmayan ve ölmeyen bir vampirdir.

Öte yandan, "Yıldızlardan Gelen Sevgilim" adlı dizi ile dünyaca üne kavuşan Kim Soo-hyun’un, dizinin baş rolünde oynayacağı konuşuluyor. Aynı dizide, Kim ile beraber kameralar karşısına geçen Park Hae-jin’in ise "Geceleri gezen bilgin"den gelen rol teklifini değerlendirdiği aktarıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri