Diyarbekirspor’dan Destek Çağrısı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, şampiyonluk yarışındaki en önemli iki rakibi ile 5 günde kendi sahasında yapacağı maçlar için ilk sınavına yarın çıkacak.Mutlak galibiyet hesabı...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, şampiyonluk yarışındaki en önemli iki rakibi ile 5 günde kendi sahasında yapacağı maçlar için ilk sınavına yarın çıkacak.

Mutlak galibiyet hesabı yapan Yeşil-Kırmızılılar, hafta içi olmasına rağmen maçın önemi nedeniyle taraftarlardan destek bekliyor. Kulüpten yapılan açıklamada, maçın önemine dikkat çekilerek taraftarlardan destek istendi. Açıklamada, “Takım olarak çok kritik bir süreç yaşıyoruz. 5 gün içinde final niteliğinde iki maça çıkacağız. Bu maçları kazanıp 2.Lig’e doğrudan çıkmak için iddialı hale gelmek istiyoruz. Bugün Bodrumspor ile 23 Mart Çarşamba günü de yine sahamızda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacağız. Etimesgut Belediyespor maçının önem kazanması için Bodrumspor’u yenmek zorundayız. Takımımızın her zamankinden daha fazla taraftar desteğine ihtiyacı var. Diyarbakır’ın önemli deplasman ve geçilmez olduğunu göstermeliyiz” ifadeleri kullanıldı.

Diyarbekirspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu tamamlayan Enis Gül dışında eksik bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri