Diyarbakır’da Şehit Edilen Astsubayın Katil Zanlısı Adana’da

Muğla’nın Ortanca ilçesinde yakalanan şehit astsubay Necdet Aydoğdu'nun katil zanlılarından Yunus Emre T., Adana’ya getirildi. Gece geniş güvenlik önlemleri arasında getirilen Yunus Emre T., saat 03.00 gibi Adli Tıp Kurumu’nda sağlık...

Muğla’nın Ortanca ilçesinde yakalanan şehit astsubay Necdet Aydoğdu'nun katil zanlılarından Yunus Emre T., Adana’ya getirildi.

Gece geniş güvenlik önlemleri arasında getirilen Yunus Emre T., saat 03.00 gibi Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada sorgusu devam eden zanlıya, daha önce Adana’da bir astsubayın çalınan silahının takibi sonucu ulaşıldığı belirtildi. 29 Ekim'de saat 16.30 sıralarında Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde Çarşamba günü kurulan semt pazarında yaşanan olayda, Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli olan astsubay Necdet Aydoğdu'ya yanında hamile olan eşi bulunduğu halde arkadan yaklaşan ve yüzleri maske ile kapalı 2 kişi silahlı saldırı düzenlemişti. Necdet Aydoğdu, saldırıda ağır yaralanmış kaldırıldığı hastanede de hayatını kaybetmişti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri