Diyarbakır’da Polise Silahlı Saldırı

Diyarbakır’da devriye görevinde bulunan polise ikinci kez uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıda iki polis memuru yaralanırken olaydan sonra yapılan incelemede bölgede bir adet Kalaşnikof, boş kovanlar ile 2 adet şarjör bulundu....

Diyarbakır’da devriye görevinde bulunan polise ikinci kez uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıda iki polis memuru yaralanırken olaydan sonra yapılan incelemede bölgede bir adet Kalaşnikof, boş kovanlar ile 2 adet şarjör bulundu.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, dün gece saat 01.00 sıralarında eski Mardin Yolu mevkiinde devriye görevinde bulunan emniyet mensuplarına silahlı saldırıda bulunulduğu belirtildi. Açıklamada, “Devriye görevi ifa etmekte olan ekiplerimize karşı uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Düzenlenen saldırıda araç içerisinde bulunan 2 polis memurumuz hafif şekilde yaralanmış olup, saldırıyı düzenleyen şahıs ya da şahıslar karanlık bölgenin kırsal yapısından istifade ederek kaçmışlardır. Şemsiler 3. Sokak girişinde bir adet Kalaşnikof tüfek, 44 adet boş kovan, 7 adet dolu fişek ve 2 adet şarjör bulunmuş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.” denildi.

Diyarbakır’da 26 Ağustos’ta iki polis memuru evlerinin önünde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta ise yine şehir merkezinde devriye görevinde bulunan polis araçlarına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş üç polis memuru yaralanmıştı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri