Diyarbakır’da Kütüphane Açılışı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan Şehit Öğretmen Nuriye Ak Ortaokulu’nda kütüphane açılışı yapıldı.Açılışa törenine, Vali Yardımcısı Remzi Kattaş, Milli Eğitim Müdürü Adnan Hüra...

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan Şehit Öğretmen Nuriye Ak Ortaokulu’nda kütüphane açılışı yapıldı.

Açılışa törenine, Vali Yardımcısı Remzi Kattaş, Milli Eğitim Müdürü Adnan Hürata, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Oğuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürleri Burhan Gül, Akın Erim, Yenişehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erkan Göçmenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Cebe, Diyarbakır Yazarlar ve Şairler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Aküzüm katıldı.

Tören öncesinde öğrencilerle birebir ilgilenen Vali Yardımcısı Kattaş, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Daha sonra okul ve kütüphane salonunda incelemelerde bulunan Kattaş, Okul Müdürü Nurettin Üre’ye teşekkür etti.

Ardından kütüphanenin açılışı yapıldı. Daha sonra öğrenciler tarafından müzik dinletisi yapıldı. Konukları mest eden öğrenciler, söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcıları kendinden geçirdi.

Program, kokteyl verilmesinin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri