Diyarbakır’da Evinin Önünde Saldırıya Uğrayan Polis Memuru Şehit Oldu

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri’nde ikamet eden bir polis memuru, gece evine gelirken saldırıya uğradı. Arabadan indiği sırada arkadan yaklaşan saldırganlar 20 el ateş etti. Hain saldırıda polis memuru Osman Bal olay yerinde...

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri’nde ikamet eden bir polis memuru, gece evine gelirken saldırıya uğradı. Arabadan indiği sırada arkadan yaklaşan saldırganlar 20 el ateş etti. Hain saldırıda polis memuru Osman Bal olay yerinde şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, olay Huzurevleri semtinde gece yarısından sonra meydana geldi. Görevini bitirdikten sonra evine dönen Bal, aracından indiği sırada saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler polis memuruna kurşun yağdırdı. Olay yerine gelen çok sayıda polis bölgede operasyon düzenledi ancak zanlıların izine rastlayamadı. Hemen her yerinden kurşunların hedefi olan Bal, olay yerinde, kaldığı apartmanın sokağında şehit oldu. 10 yıldır Diyarbakır’da görev yaptığı öğrenilen Bal’ın, 8 yıl Dicle Üniversitesi’nde, son iki yıldır da Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalıştığı öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri