Diyarbakır’da Elektrik Kesintisi Uyarısı

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’nin (TEİAŞ) Diyarbakır’ın Çınar ve Bismil Trafo Merkezlerinde yapacağı bakım onarım çalışmaları nedeniyle 16 Nisan Cumartesi günü Bismil ve köylerinde, 17 Nisan Pazar günü...

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’nin (TEİAŞ) Diyarbakır’ın Çınar ve Bismil Trafo Merkezlerinde yapacağı bakım onarım çalışmaları nedeniyle 16 Nisan Cumartesi günü Bismil ve köylerinde, 17 Nisan Pazar günü de Çınar ve köylerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Dicle Elektrik Dağıtımdan verilen bilgiye göre, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) tarafından Bismil trafo merkezinde bakım onarım çalışmaları yapılacak. 16 Nisan Cumartesi günü yapılacak çalışmalar nedeniyle Bismil ilçe merkezi ve köylerinde Saat 08.00 ila 16.00’a kadar elektrik verilemeyecek. Konuyla ilgili yapılan açıklama da Diyarbakır 1 trafo merkezinde güç trafosunda bakım çalışması yapılacak. 17 Nisan Pazar günü 08.00 ila 17.00 saatleri arasında Çınar ilçe merkezi ve köylerine elektrik verilemeyecek. Dicle Elektrik Dağıtımdan yapılan açıklamada vatandaşların uygulanacak kesintiler nedeniyle gerekli tedbirlerini almaları istendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri