Diş transferin yüzde 40'i bitti

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Dış transferin yüzde 40'ını bitirdik. Geride kalan yüzde 60'ı da en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyaspor'da transfer çalışmaları yoğun bigr şekilde sürerken, yöneticiler ve menejer Murat Erdoğan postu İstanbul'u serdi. Başka bir deyişle,  Torku Konyaspor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar yöneticiler iç ve dış transferde 2’şer futbolcuya imza attırdı. 3 futbolcu ile yollar ayrıldı. Yeni sezonda beklentilere cevap verebilecek bir kadro oluşturmayı amaçlayan Torku Konyaspor yönetimi, dış transferde Arnavut futbolcu Ablan Syla Meha’dan sonra ikinci imzayı Portekiz asıllı stoper Dossa Junior’a attırdı. Dış transferde imzaların önümüzdeki hafta içerisinde devam edeceği ve transferin lig hazırlıklarına kadar büyük ölçüde bitirileceği kaydedildi. Torku Konyaspor yönetimi, iç transferde ise kaleci Kaya,  stoper Ali Turan ve orta saha oyuncusu Uğur İnceman ile yeniden anlaşma sağlayarak bir’er yıllık sözleşme imzalandı. Konyaspor'da kiralık olarak oynayan Torje’nin yeniden kiralanması konusunda görüşmeler ise sürüyor.

AKSOY:  YÜZDE 40'INI BİTİRDİK

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Dış transferin yüzde 40'ını bitirdik. Geride kalan yüzde 60'ı da en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yeni sezona güçlü ve herkesin saygı duyabileceği bir kadroyla girmenin çalışmalarını yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bunun için de girişimlerimiz ve görüşmelerimiz sürüyor.  Biz acilen bir solbek, bir sağbek ve bir orta sahaya bir de kanat oyuncusu bakıyoruz. Savunmada oynayacak oyuncular büyük bir ihtimalle yabancılardan oluşacak.  Iç transferi ise hemen hemen tamamladık. Sadece Rangelov kaldı. Bulgar oyuncu pazartesi günü gelecek ve kendisiyle oturup konuşacağız. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki sezon sakatlığı geçen Marica ve Rangelov ile devam edeceğiz.  Toplam da 6-7 oyuncu daha transfer ederek yeni sezonun hazırlıkları için çalışmalara başlayacağız. Bunun için de arkadaşlarımız ve yeni menejerimiz Murat Erdoğan İstanbul'da bir takım görüşmeler yapıyorlar, daha sonra da yurtdışına gidecekler ve daha önce görüşme yaptığımız bazı oyuncularla masaya oturacaklar” diye konuştu.

Akso, iç transferde Mehmet Güven ile anlaşmak istediklerini, ancak kendisine çok yakın olan abileri ve hocalarının Osmanlı'da olması nedeniyle bu oyuncunun o kulübü tercih ettiğini belirterek, “Hasan Kabze ile biz kendimiz yollarımızı ayırdık” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri