Dış transfer onları bekliyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer görüşmeleri devam ederken, rotayı belirleyecek olan Konyasporlu futbolcuların kararı bekleniyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer harekatı devam ediyor. Yeşil beyazlılar dış transferin rotasını belirleyecek olan Konyaspor’dan gelecek isimler ise henüz netlik kazanamadı.

NETLEŞEN İSİMLER BELLİ OLDU

Torku Konyaspor’dan kiralık olarak Anadolu Selçukluspor’dan oynayacak bazı isimler netlik kazandı. Alınan bilgilere göre Aykut Uluç, İbrahim Alan, İsmail Güven ve Emre Akdağ transferleri netleşen isimler. Bu oyuncular gelecek sezonda da Anadolu Selçukluspor forması giyecekler. Bu isimlerin yanı sıra talep edilen diğer isimler ise henüz net değil.

O LİSTE KABARIK

Konyaspor’dan kiralık olarak gelmesi beklenilen listede birçok isim PTT 1. Lig’de oynamak istiyor.ç durum böyle olunca da Anadolu Selçukluspor dış transferde rotasını net olarak belirleyebilmiş değil. Okan Derici’nin Anadolu Selçukluspor’da oynamak istemediği öğrenilirken, Abdullah Çoban, Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Sabri Fener gibi isimler için tanınan süre ise sona ermek üzere. Oyunculara tanınan sürenin ardından yeşil beyazlı yönetim bu isimlerle bir kez daha görüşecek.

İÇ TRANSFERDE SORUN YOK

Konyaspor’dan gelecek oyunculara nazaran iç transferde ise herhangi bir sıkıntı yok. Zafer Turan’ın raporu doğrultusunda  Aydın Kuzu, Mehmet Zeki Uçan ve Serhat Mermer ile görüşen Anadolu Selçukluspor, Aydın ve Zeki ile anlaşma sağlandı. Serhat’ın ise zaman talebi kabul edilirken, bu sürenin de sonuna geliniyor.

DIŞ TRANSFERDE YOĞUN MESAİ

Öte yandan dış transferde de yoğun mesai devam etmekte. Nazilli Belediyespor’dan Bora Yelken ile görüşme gerçekleştiren yeşil beyazlı yönetim oyuncunun son kararını vermesini bekliyor. Gökhan Çakır transferinin ise yüksek maliyet nedeniyle şu an için askıya alındığı belirtilirken, Efe İnanç transferi ise henüz netlik kazanmayan transferler arasında.

 NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri