Dış transfer harekatı başladı

Konya Anadolu Selçukluspor’da dış transfer çalışmaları hareketlilik kazandı. Yeşil beyazlılar iddialı bir kadro kurmaya çalışıyor.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer çalışmaları sürüyor. İç transferde sona gelen yeşil beyazlıların şimdiki hedefi ise dış transferde belirlediği isimleri kazanmak.

SERHAT BEKLENİYOR

İç transferde geçtiğimiz hafta içerisinde Aydın Kuzu ve Mehmet Zeki Uçan ile anlaşma sağlayan yeşil beyazlıların yeni hedefi ise Serhat. Alınan bilgilere göre Teknik Direktör Zafer Turan Serhat ile görüşürken, oyuncu hocasından zaman talep etti. Yeşil beyazlılar tarafından 1 hafta-10 gün kadar zaman verilen Serhat bu sürenin sonunda nihai kararını verecek. Serhat’ında olumlu yanıt vermesi durumunda Anadolu Selçukluspor iç transferde istediklerini gerçekleştirmiş olacak.

AHMET’LERLE TEKRAR GÖRÜŞÜLECEK

Bu arada tatilde olan oyuncular Ahmet Önay ve Ahmet Sabri Fener ile yeniden görüşme yapılacak. Alınana bilgilere göre Ahmet Önay ile büyük oranda anlaşma sağlanırken, Ahmet Sabri Fener ile yapılacak görüşme sonrasında transferde son durum netlik kazanacak. İki oyuncu da Zafer Turan’ın kadroda görmeyi istediği oyuncular arasında yer alıyor.

DIŞ TRANSFER HAREKETLENİYOR

Konya Anadolu Selçukluspor’da dış transferde de hareketli saatler başlıyor. Alınan bilgilere göre yeşil beyazlılar eski Konyaspor’lu Gökhan Çakır’ın peşine düştü. Ayrıca Boro Yelken ve Ahmet Topla’da yeşil beyazlıların gündemine aldığı isimler arasında. 3 isimde hafta içerisinde Konya’ya davet edilecek. Efe İnanç noktasında ise beklemeye geçildi. Efe’nin 6 maçlık cezası yeşil beyazlı yönetimi düşündürüyor.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri