Diş Hekimi Adaylarına Uyum Programı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde birinci sınıf öğrencileri için oryantasyon eğitimi düzenlendi. İki gün süren uyum programı kapsamında öğrenciler, eğitim görecekleri üniversite ve hocaları tanıma fırsatı...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde birinci sınıf öğrencileri için oryantasyon eğitimi düzenlendi. İki gün süren uyum programı kapsamında öğrenciler, eğitim görecekleri üniversite ve hocaları tanıma fırsatı buldu.

ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Uyum Haftası Programı, bu yıl fakülteye başlayan 88 öğrenci için D-1 dersliğinde düzenlenen tanışma toplantısıyla başladı. Çukurova Üniversitesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’ni anlatan filmin sunulmasının ardından ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Toroğlu, yeni eğitim öğretim yılında ders verecek öğretim elemanlarını tanıttı. Toplantıdan sonra öğrenciler, Mediko Sosyal Merkezi’nde 20 dakikalık kısa bir eğitim gördükten sonra Kütüphane, Sağlık Hizmetleri ve Tıp Fakültesi’ni ziyaret etti. Üniversite kampüsünü de gezen öğrenciler, göl manzaralı alanda bol bol fotoğraf çekti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri