Diriliş Kayapınar İlçe Başkanlığına Kınay Getirildi

Merkezi Ankara’da bulunan Diriliş Derneği, il başkanlıklarının yanı sıra ilçe başkanlıklarını da oluşturulmaya devam ediyor. Bu çerçevede Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçe Başkanlığı da oluşturulurk...

Merkezi Ankara’da bulunan Diriliş Derneği, il başkanlıklarının yanı sıra ilçe başkanlıklarını da oluşturulmaya devam ediyor. Bu çerçevede Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçe Başkanlığı da oluşturulurken, başkanlığa işadamı Ali Kınay getirildi.

Türkiye geneli 8 bölgede il başkanlığı, birçok ilçede de başkanlık oluşturduklarını belirten Diriliş Başkanları Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge ve Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen, çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Derneğin genel başkanlığının Diyarbakır’a önem verdiğini belirten Özmen, bu yüzden ilçe başkanlıklarını bir an önce oluşturduklarını anlatarak, başkanlık koltuklarına da seçkin kişileri oturtarak Diyarbakır için hayırlı hizmetler yapmayı planladıklarını söyledi.

Kayapınar İlçe Başkanlığı’na Diyarbakır’ın tanınmış genç işadamlarından Ali Kınay’ı getirdiklerini dile getiren Özmen, “Ali Kınay çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip arkadaşımızdır. Bu önemli görevi kendisine uygun gördük. Hayırlı olsun. İnanıyoruz ülkemiz ve devletimizin halkımızın menfaati için güzel hizmetlere imza atacaktır. Çalışan insan her zaman kazanır. Bizler de sık dokuyup, eliyoruz. Vereceğimiz görevlerde suiistimal olmasın diye kişileri çok araştırıyoruz. Uygun bulursak ilçe başkanlıklarına getiriyoruz. Diyarbakır’a yakışır hizmetler yapacağız. Çok güzel projelerle geliyoruz. Bizler insanlık için, güzellikler için varız. Güzel ilimize güzel hizmetler yakışır. Huzur ve insanca yaşamak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

İlçe Başkanlığı’na getirilen Ali Kınay ise, “1988 Diyarbakır doğumluyum liseyi Diyarbakır’da tamamladım. Bilişim alanında Bilgisayar uzmanıyım bu alanda Ar-ge Seo Bilişim merkezini kurup, web tasarım ve internet reklamcılığı alanında Türkiye geneline hizmet veren öncü bir firmanın sahibiyim. Diriliş’e katılmamın amacı İslami bir neslin yeniden kendi geçmişin görmesi ve mazlum ve fakir ailelere bir umut olmaktır. Bütün İslam beldelerindeki kan ve gözyaşlarının son bulmasıdır. Amacım bu uğurda elim taşın altına koymak. Öncelikli projem aile bağları sağlamlaştırmaktır. Çünkü aile bağları olmayan bir birey ne kendisine ne de başkalarına faydalı olmaz. Bu amaçla bilinçli bir toplum oluşturmak için Diriliş Kayapınar İlçe Başkanı olarak elimden gelen hizmeti sunmaktan asla vazgeçmeyeceğim” diye konuştu.

Devlete bağlılıkların her zaman ön planda olduğunu da anlatan Kınay, şunları kaydetti:

“Bütün kesimi kucaklıyoruz. Kim gelirse gelsin kapımıza asla ayırım yapmayacağız. Diyarbakır evliyalar şehridir, insanlık şehridir. Eğitime ağırlık vereceğiz. Eğitim çok önemlidir. Ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri yapacağız. Yaşlılarımıza destek vereceğiz. Kayapınar ilçemizin kalkınması için projelerimiz olacaktır. Bana bu görevi layık gören Diriliş Genel Başkanımız Hasan Türksel ve İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen’e çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bu görevi onurlu bir şekilde yapacağım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri