Dinçspor’un Kızları Pota Mücadelesi Verecek

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ilk futbol takımı olarak 90 yıl önce kurulan ve 1972 yılına kadar faaliyet gösteren Dinçspor Kulübü, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın girişimiyle yeniden kuruldu. Kulüp, bünyesinde oluşturduğu...

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ilk futbol takımı olarak 90 yıl önce kurulan ve 1972 yılına kadar faaliyet gösteren Dinçspor Kulübü, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın girişimiyle yeniden kuruldu. Kulüp, bünyesinde oluşturduğu kadın basketbol takımı için ilk transferlerini yaptı.

Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Lig’inde mücadele edecek olan Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Mehmet İshak Erdinç ve Sümer Gökşingöl’ün çalıştırıcılığına emanet edildi.

HENTBOL VE VOLEYBOL YOLDA

Mudanya Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen törende konuşan, aynı zamanda kulüp başkanı olan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçenin ilk futbol kulübü olan Dinçspor’u Mudanya’da yeniden işlevsel hale getirmek istediklerini söyledi. Kulüp bünyesinde basketbolun yanı sıra ilk etapta hentbol, önümüzdeki yıllarda da voleybol branşlarını açmak istediklerini kaydeden Türkyılmaz, Mudanya’da yetenekli gençlerin varlığına dikkati çekti. Hayri Türkyılmaz, Mudanyaspor bünyesinde faaliyet gösteren kadın hentbol takımının da önümüzdeki süreçte Dinçspor’a katılımını sağlayacaklarını belirtti.

LİG KASIM’DA BAŞLIYOR

Antrenör Mehmet İshak Erdinç, destekten ötürü Mudanya Belediyesi’ne teşekkür etti, 26 Ağustos’ta İstanbul’da belirlenecek fikstürün ardından lig maçlarının Kasım ayında başlayacağını kaydetti. Erdinç daha sonra Dinçspor bünyesinde mücadele edecek çekirdek kadro ile yeni transferleri olan Kocaelispor’dan Aslıhan Ambarcı, Alanya Beledieyspor’dan Arzu Gürsel, Kemalpaşa Belediyespor’dan Cansu Temelli, İzmir Edaspor’dan Begüm Serbest, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Melek Can Erkan ile Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan Ezgi Koç, Güldeniz Saltürk ve Bircan Doğan’ı basına tanıttı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri