Dinçbudak: Tek hedefimiz 3 puan

Lig sıralamasında sıkıntılı konumda olan Anadolu Selçukluspor hafta sonu sahasında oynayacağı Giresunspor maçını kazanarak ateş hattından uzaklaşmak istiyor.

Lig sıralamasında sıkıntılı konumda olan Anadolu Selçukluspor hafta sonu sahasında oynayacağı Giresunspor maçını kazanarak ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Teknik direktör Nevzat Dinçbudak Giresunspor karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor sezonun 15. hafta maçında sahasında Giresunspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçını hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak Kartalspor maçının artık geride kaldığını belirterek “Önümüzde zorlu bir rakiple oynayacağımız maç var. İyi konsantre olup sahada doğru işleri yapıp kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

EN AZ 1 PUAN ALACAĞIMIZ MAÇI KAYBETTİK

Kartalspor maçı ilgili de kısa bir açıklama yapan Dinçbudak : “Maça iyi başladık ve ilk on beş dakika oyunun kontrolü bizdeydi. Beklenmedik bir pozisyonda rakibin serbest vuruşu çabuk kullanmasıyla dikkatsizliğimizden yenik duruma düştük. Daha sonra kazanma adına hamleler yaparken aradığımız golü bulduk. Rakibimiz sahada on kişi kaldıktan sonra üstünlüğümüzün devam ettiği dakikalarda, üstelikte top bizdeyken kendimize olan aşırı güvenden dolayı penaltı pozisyonu verdik. Gelen kırmızı kart ile oyunda iki takımda on kişi kaldı. Kalan sürede yaptığımız hamleler bize puan getirecek neticeye ulaştırmaya yetmedi. En kötü beraberlikle bitirebileceğimiz bir maçı kaybettik” dedi

SAHANIN HER NOKTASINDA İYİ OLMALIYIZ

Nevzat Dinçbudak, Geride kalan haftalarda yapılan hatalardan dersler çıkartarak yollarına devam etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Dinçbudak, “Önümüzde zorlu bir Giresunspor maçı var. İyi hazırlanıp iyi konsantre olup sahaya kazanmak için çıkacağız. Hücumda etkili olabilen bir takımla karşılaşacağız. Biz hem gol atıp maçı kazanmak adına sahada doğruları yapmaya çalışırken hem de savunmada hata yapmamaya ve pozisyon vermemeye çalışacağız. Son haftalarda oynadığımız rakiplerimizle aşağı yukarı aynı puanlardayız. İkişer üçer puan aralığındaki bu takımlarla iç sahada oynayacağımız maçları kazanıp deplasmanda önce yenilmemeye sonrada puanlar almaya çalışacağız. Genç bir takımız ve zaman zaman hatalar yapıyoruz. Hücumda etki olduğumuz anlarda doğru kararlar vererek yaşadığımız sorunları çözüp, kazanan bir takım olmak istiyoruz” dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor sezonun 15. hafta maçında sahasında Giresunspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçını hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Anadolu Selçukluspor Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak yönetiminde gerçekleştirilen günün tek çalışması yaklaşık 1.5 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışmada takımı üç gruba ayıran Nevzat Dinçbudak dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale taktik maç ve hazırlanan parkurlarda kondisyona yönelik çalışmalar yaptırdı.

Hafif sakatlığı bulanan Abdullah Çoban’ın koşu çalışması ile tamamladığı antrenmanda kaleciler zaman zaman takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü Metehan Kaçar eşliğinde çalıştı. Oldukça soğuk bir havada gerçekleştirilen antrenmanı futbolcular koşu ve açma –germe hareketleri ile tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri