Dinçbudak: Ses getireceğiz

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak sahalarında lider Hatayspor’u yenerek ligde ses getireceklerini söyledi.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak sahalarında lider Hatayspor’u yenerek ligde ses getireceklerini söyledi. Dinçbudak : “Lideri yenersek hem üç puan alacağız hemde ligde ses getireceğiz. Bunun bilinci ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da lider Hatayspor maçının hazırlıkları sürüyor. Takımın teknik patronu Nevzat Dinçbudak: “Çanakkale deplasmanında alınan üç puan bizim için çok önemiydi. Bu seriyi içerde de sürdürmek istiyorduk. Hafta içinde oynadığımız kupa maçı ve zorlu geçen Dardanelspor maçından sonra Tarsus İdmanyurdu karşısında ilk 25 dakika iyi oynayıp istediğimiz skoru bulduk. Belki farkı da artırabilirdik. Sonrasında daha çok savunma ortamına geçen takım hüviyetindeydik ve buda bize yakışmadı. Maç trafiğinin artması, bazı oyuncuların yeni yeni on birde oynamasından dolayı maç temposu adına biraz fazla yük bindiğini düşünüyorum. Biz maçlarda biraz daha tempolu oynamalıyız. Aksi takdirde maç kazanmak zor. Tarsus maçı için camiamızdan özür diliyoruz. Yine de kaybetmememizde bir avantaj. Bütün takımlarda zaman zaman mutlaka düşüşler oluyor. Dilerim Tarsus maçı ile birlikte bu düşüşü tamamlamış olalım” dedi Yarın iç sahada lider Hatayspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Nevzat Dinçbudak “ Hatayspor geçen sene final oynadı. O takımın üstüne güçlü takviyeler yapıldı. Kuvvetli bir takım ve geriden yavaş yavaş geldi lider oldu. Bizim adımıza zor bir maç olacak. Bunun bilinciyle hazırlanıyoruz. İyi mücadele etmemiz gerekli. Forvet hattı etkili oyunculardan kurulu. Onları iyi durdurup sonrada yaşadıkları defans zafiyetlerini iyi kullanmamız gerekli. Sabırlı ve özellikle her alanda iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Söylemlerimizi sahaya uyguladığımız takdirde istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımızla şunu konuştuk. Lideri yenersek hem üç puan alırız, hem de ligde ses getiririz. İnşallah istediğimiz alırız” diye konuştu.

Hazırlıklar sürüyor

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grupta yarın iç sahada Hatayspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukluspor’da hazırlıklar sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde yapılan günün tek çalışmasına salonda çalışmalara başlayan M.Abdullah Çoban dışında tüm futbolcular katıldı.

Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak gözetiminde gerçekleştirilen çalışma düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken tam sahada yapılan çift kale maç ile devam etti. Kıran kırana geçen çift kale maç sırasında girdiği ikili mücadelede sakatlık geçiren Vedat Bora teknik ekibi korkuttu. Vedat antrenmanı tamamlayamadı.

Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncuları Aykut Uluç, İbrahim Alan ve Abdülkerim Kılıç antrenör Abdurrahman Baysangur gözetiminde şut çalışması yaparken İsmail Türk, Murat Can Bölükbaşı ve Emre Akdağ’da takımdan ayrı olarak özel çalışmaya tabi tutuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri