Diltaş’ta SGK seferberliği

Filede mücadele eden Diltaşsporda gözler Sosyal Güvenlik Kurumuna maçına çevrildi. Deplasmanda oynanacak maçın hazırlıkları bugün tamamlanacak. Temsilcimizin tek hedefi galibiyet

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Diltaşspor’da SGK hazırlığı bugün yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Kupada Halk Bankası’na yenilen mavi-beyazlı ekip ligdeki kötü gidişini de sonlandırmak istiyor. Bütün oyuncular alacakları bir galibiyetle çıkışa geçeceğine inanıyor. 
Diltaş’ın gerçek maçlarının başladığını ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, “ Ligin güçlü ekipleri ile maçlarımız tamamlandı. Bu maçlarda puanlar almak isterdik ancak başaramadık. Bundan sonra güç ve ekonomik açından yakın olan rakiplerle karşı karşıya geleceğiz.  Alacağımız bir galibiyet bizim çıkışımız olacaktır diye inanıyorum. Bu başlangıcı SGK karşısında yapmak istiyoruz” diye konuştu. 
Aroma Erkekler Birinci Ligi'ne 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak 6 karşılaşmayla devam edilecek. Aroma Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalar şöyle: SGK-Diltaş Eğitim Kurumu, Beşiktaş-Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Arkas Spor, Galatasaray-Maliye Milli Piyango, Bozkurt Belediyesi-Halk Bankası, Belediye Plevne-Fenerbahçe.
Voleybolda Teledünya Türkiye Kupası'na 24 Kasım Salı ve 25 Kasım Çarşamba günleri yapılacak 2'şer maçla devam edilecek. 24 Kasım 09 Salı günü saat 17.30'da Bozkurt Belediyesi, SGK ile saat 18.30'da ise Fenerbahçe, Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelecek. 25 Kasım 09 Çarşamba günü saat 17.30'da Ankara temsilcisi Halk Bankası evinde Diltaş Eğitim Kurumu'nu 18.30'da ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise Galatasaray'ı misafir edecek.
SULTANLAR YEŞİLYURT’U AĞIRLAYACAK
Aroma Bayanlar Birinci Ligi’ne 22 Kasım Pazar günü oynanacak 6 karşılaşmayla devam edilecek. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor kendi salon ve seyircisi önünde Yeşilyurt’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Nilüfer Belediyesi’ne mağlup olan temsilcimiz Ereğlispor, evinde galip gelerek ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansı bu sezon sergileyemeyen temsilcimiz Ereğli’de antrenör Ata Onar, Yeşilyurt maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi. Onar, alacakları galibiyetle bir taraftan moral bulacaklarını bir diğer taraftan da iyi bir çıkışın başlangıcını yapacaklarının altını çizdi. Ligde Eczacıbaşı Zentiva-İller Bankası karşılaşması 25 Kasım Çarşamba günü ve Fenerbahçe Acıbadem-V.Güneş Sigorta T.Telekom maçı ise 26 Kasım Perşembe günü oynanacak. Aroma Voleybol Bayanlar Birinci Ligi’nde 22 Kasım Pazar günü oynanacak karşılaşmalar şöyle: İller Bankası-Galatasaray, Beşiktaş-Eczacıbaşı Zentiva, Fenerbahçe Acıbadem-Karşıyaka DYO, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Ankaragücü, Beylikdüzü-Nilüfer Belediyesi, Ereğli Belediyesi-Yeşilyurt.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri