Diltaş’ta final heyecanı

Aroma Erkekler Voleybol 2. Liginde grubunda birinci olan ve ardından yarı finallerde de ikinci sırada yer alarak finallere katılmayı hak kazanan Diltaşta hedef 1. Lig. Mavi-beyazlılar, Salı günü öğleyin Ankaraya giderek Aktif Metropolitan otelde kampa gir

Temsilcimizde hazırlıklar dün antrenör Hasan Civcik yönetiminde Selim Sırrı Tarcan spor salonunda yapılan çift antrenmanla sürdürüldü. Diltaş’ta finaller öncesi son antrenman bugün gerçekleştirilecek ve oyuncular maç saatini beklemeye çekilecekler.

Ankara’da yapılan yarı finallerde Beşiktaş’a kıl payı 3-2 mağlup olan ancak, Manavgat Belediyesi ve Diyarbakır DİSKİ galibiyetleri ile ikinci sırada yer alarak 1. lige terfi finallerine katılmayı hak eden mavi beyazlı ekip, 17-19 Nisan tarihlerinde Ankara Selim Sırrı Tarcan spor salonunda 1. Lige çıkmak için terleyecek. Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, final grubunda Beşiktaş’ın yanı sıra diğer grubu ilk iki sırada tamamlayan Çankaya Belediyesi ve Isparta Eğirdir Belediyesi ile mücadele edecek.
Diltaş, final grubu müsabakalarını ilk 2 sırada tamamladığı taktirde, önümüzdeki sezon Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.
Diltaş, final grubundaki ilk maçını 17 Nisan Cuma saat 14.30’da Eğirdir Belediyesi ile yapacak.
Final maçlarını değerlendiren antrenör Hasan Civcik, iddialı konuştu. Civcik, gerek grupta ve gerekse yarı finallerde Diltaş’ın gücünü gösterdiklerini finallerde de en kötü olasılıkla ilk 2 sırada yer alarak 1. lige çıkacaklarını açıkladı. Finalde en büyük rakiplerinin Beşiktaş olduğunu, onlara da yarı finalde şanssız şekilde yenildiklerini dile getiren Civcik, “yüzde 70 olasılıkla 1. lige çıkarız” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri