Diltaşlıların barış ve birliktelik çağrısı

3. Geleneksel Diltaşlılar Buluşması, barış ve birlikteliğin çağrısı oldu. Konya’nın en başarılı eğitim kurumu olan Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının Diltaşlılar Derneği üyeleri, “3. Geleneksel Diltaşlılar Buluşması” etkinliklerine “Barış” çağrısı imza attı.

Diltaş Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen geceye Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, Okul Müdürleri, öğretmenler ve Lisesinin ilk mezunlarından bu yıl mezun olan öğrencilerine kadar pek çok davetli katıldı. Derneğin üyelerinden Ebru Ataman’nın yaptığı sunumla başlayan gece Dernek Yönetim Kurulu Başkan Vekili M.Doğukan Erdem’in üçüncü kez buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek devam etti. Erdem: “Diltaşlılar Derneği, Diltaşlı olmanın her zaman ve her yerde bir avantaj ve ayrıcalık olduğunu kanıtlamayı amaçlamıştır. Hepinizin bildiği gibi biz Diltaşlılar mesleki yönden geniş bir yelpazeye sahibiz. Sektöre yeni katılan arkadaşlarımıza yardımcı olmaya her zaman hazır mezunlarımızın olduğu biliyoruz. Dernek olarak üst dönem mezunlarımızla genç mezunlarımız arasında köprü görevi göreceğiz. Bu yolda çeşitli staj programları ile sizleri bir araya getireceğiz. Fakat harekette birlik olmazsa fikirdeki birlik faydasızdır.” İfadeler ile geceye katılan Diltaşlılara “ Hoşgeldiniz” dedi. Mezun olan tüm öğrencilere manevi emeği geçen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Ataman, bu gün dünyanın ve Türkiye’nin pek çok önemli iş sektöründe mezunlarının olmasını gurur verici olduğunu ifade etti. “Bu gece mutlulukların en güzelini yaşıyorum. Zira bir değil yüzlerce evladımı tekrar bir arada görmek, onların gözlerinde ki pırıltıya ve yüreklerinde ki sevgiye bir kez daha şahit olmak beni son derece gururlandırdı. Diltaşlılar Derneğinin, barış, birlik ve yenilikler için daima arkadaşlarına sahip çıkacaklarına ve ülkemiz için başarılı çalışmalar sergileyeceklerine  yürekten inanıyorum. Hepinizi çok seviyorum, Allah’a emanet olun” dilekleriyle sözlerini tamamladı.

Canlı müzik ve ikramlarla devam eden gece davetlilerin “Dilek Fenerleri”ni “Ülkede Barış ve Birlik” dilekleriyle gökyüzüne göndermeleriyle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri